BIO STRAH I TREPET! Evo ko je Luka, koji je likvidiran na Banjici! Dovođen u vezu sa ovim UBISTVOM!

Autor:

Hronika

09.05.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perenčević je navijač Rada.

BIO STRAH I TREPET! Evo ko je Luka, koji je likvidiran na Banjici! Dovođen u vezu sa ovim UBISTVOM!

Foto: Društvene mreže/printskrin

Luka Perenčević

Luka Perenčević, mladić koji je dovođen u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića i ranjavanjem Alekse Đukanovića na Banjici 2020. godine, likvidiran je jutros na Banjici u Beogradu.

Perenčević je navijač Rada.

Za ubistvo Lepojevića i ranjavanje Đukanovića terete se braća Rakočević, Petar, Radovan i Uroš, međutim, na suđenju je više puta pomenuto ime Perenčevića, kao osobe koja je započela sukob koji je i doveo do ubistva Lepojevića.

Naime, kako su optužena braća svedočila na suđenju, šest dana pre nego što je Lepojević, drug danas likvidiranog Perenčevića, ubijen u kafiću na Banjci došlo je do sukoba između Uroša Rakočevića i Luke Perenčevića. Braća su na suđenju ispričala da je tog dana Perenčević nožem više puta u leđa ubo Luku Perenčevića i po rukama isekao njegovog brata Petra Rakočevića.

Likvidiran sa motora za dostavu hrane

Luka Pernčević likvidiran je jutros na Banjici. Prema nezvaničnim saznanjima, na njega su pucali sa motora koji je imao obeležja jednog dostavljača hrane.

Očevici kažu da su u likvidaciji učestvovale tri osobe!

- Luka je mog mlađeg brata Uroša nožem više puta ubo u leđa. Skočio sam da ga odbranim, a tada je i mene isekao po šakama. Meni je onda konobar razbio flašu o glavu, zbog čega sam nosio 20 kopči. Ivan Nović, koji je bio s Perenčevićem, o Uroševu glavu razbio je kriglu, a kada smo išli u bolnicu tri puta je pucao u naš automobil - ispričao je na suđenju Petar Rakočević.

Republika

Foto: printscreen

Filip Lepojević

 

On je dodao da u Urgentnom centru nije smeo da kaže ko je napao njega i njegovu braću, jer je "znao s kim ima posla".

- Kad sam došao kući, posavetovao sam se sa ocem i sveštenikom i prijavio sam sve policiji. Inspektori su me savetovali da se sklonim, ali nisam mogao da odem, jer imam piljaru od koje živim, trudnu ženu i ćerkicu. Narednih dana viđao sam Luku Perenčevića, Lazara Kujundžića, Dejana Kovačevića, Filipa Lepojevića, Aleksu Đukanovića i Ivana Novića, kako autom obilaze i nadgledaju moju piljaru. Bio sam uplašen i nabavio sam pištolj za 300 evra - ispričao je tada on.

Petar Rakočević je ispričao da mu je posle nekoliko dana brat Uroš izašao iz bolnice i da su 5. septembra 2020, išli na previjanje rana od noža i da ih je vozio Radovan.

Republika

Foto: printscreen

Uroš i Petar Rakočević

 

- Krenuli smo kući na ručak kod mame i blizu zgrade izašao sam iz auta da proverim da li je bezbedno ili možda čekaju da nas napadnu. Video sam na mostiću Perenčevića, Dejana i Lazara i potrčao sam do auta i vičem braći da bežimo. Pištolj sam držao u torbici, koju sam tad stavio između sedišta vozača i suvozača. Međutim, na krivini smo naišli na tamni automobil, koji je stajao, pa sam izašao da kažem vozaču da se pomeri. Kad sam prišao, video sam da vozi Aleksa, a Filip i Ivan su izašli iz auta. Filip je izvadio pištolj, i ja sam ga udario po ruci. Pištolj je ispao, sagnuo sam se da ga uzmem, a on me je šutnuo. Ja sam ga tad udario pištoljem po glavi, a on mene pesnicom u stomak. Udario sam ga ponovo pištoljem po glavi iznad levog uha i tad je opalio, a Filip je pao - ispričao je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading