UŽAS U PIROTU! Stanodavac spopadao devojčicu od 10 godina! Nasrtao na nju, pokušavao da je dodiruje, sumnja se da je 3 godine ŽRTVA!

Autor:

Hronika

07.05.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (68) uhapšen je u petak u Pirotu zbog sumnje da je obljubio devojčicu (10) u blizini kasarne Treći puk.

UŽAS U PIROTU! Stanodavac spopadao devojčicu od 10 godina! Nasrtao na nju, pokušavao da je dodiruje, sumnja se da je 3 godine ŽRTVA!

Foto: Shutterstock

Silovanje maloletnice

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni je zatečen u blizini kasarne u travi, kako spopada nesrećno dete.

- Prolaznici su videli muškarca koji nasrće na devojčicu, dodiruje je i pokušava da je poljubi. Oni su odmah pozvali policiju i pokušali da ga spreče - priča izvor Kurira i dodaje da je osumnjičeni uhapšen odmah nakon napada.

Naš izvor navodi da je napadač poznavao dete i da se sumnja da ju je zlostavljao poslednje tri godine.

- Devojčica je sa roditeljima stanovala u kući uhapšenog kao podstanar. Postoje inidicije da je on u poslednje tri godine zlostavljao dete, te da ovo nije prvi put da je nasrnuo na nju - kaže izvor i nastavlja:

Dete je poslato na lekarski pregled, a osumnjičenom stanodavcu je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti ispitan u nadležnom tužilaštvu. On se tereti za obljubu nad detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading