HTELA DA MU DA INFUZIJU, PA JE PRETUKAO I UBO IGLOM U KIČMU! Niko nije prišao da joj pomogne, radnik obezbeđenja pobegao i zaključao se!

Autor:

Hronika

07.05.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinsku sestru u Hitnoj u Vojnomedicnskoj akademiji, S.K. (35) je pretukao i ubo je iglom u leđa, a zatim lomio sve pred sobom, dok je za to vreme pripadnik obezbeđenja bio je zaključan u svojoj prostoriji.

HTELA DA MU DA INFUZIJU, PA JE PRETUKAO I UBO IGLOM U KIČMU! Niko nije prišao da joj pomogne, radnik obezbeđenja pobegao i zaključao se!

Foto: ST/N. MANDIĆ

VMA

Kako se nezvanično saznaje, S.K. je policija dovela na odeljenje toksikologije u VMA i ostavili ga tu, a nakon što je policija otišla u Hitnoj je nastala drama.

Bilo je neophodno da primi infuziju, a pošto je bio nemiran sestra mu je vezala ruku zavojem. U jednom trenutku izvadio je upaljač iz džepa i palio je zavoj kako bi se odvezao. To mu je pošlo za rukom i onda je nastao haos – priča jedan od pacijenata koji se zatekao u sredu, dva sata posle ponoći, na VMA, za Informer.

Čula se vika medicinske setre ali nažalost niko nije prišao da joj pomogne. Oni imaju obezbeđenje ali šta vredi taj čovek je mislim prvi pobegao jer kako sam čuo oni nemaju ovlašćenje da reaguju i tako je ovaj kao ranjena zver počeo da hara po hitnoj – priča ogorčeni čovek.

Prema njegovim rečima u trenutku je nastao pravi haos.

Ne zna se ko je na koju stranu bežao dok je ovaj lomio sve. Čuo sam da je polomio dosta medicinske opreme, kako sam kasnije čuo polomio je računar, štampač, monitor, aspirator, mislim da je i jedna vrata polomio. Bilo je tu još medicinskog osoblja ali i pacijenata. Svi smo se u strahu razbežali – priča izvor.

On je dodao da je čitava drama trajalo oko 15 minuta i da su potom došli pripadnici Vojne policije.

Ko zna šta bi bilo da oni nisu stigli jer je ovaj krenuo da lupa po staklu na šalteru, a čuo sam da su kasnije pričali i daje nakon toga krenuo ka šok sobi. U tome ga je srećom sprečila Vojna policija koja je stigla, a potom su stigli i iz civilne policije – objasnio je izvor.

Policija je u noći između srede i četvrtka uhapsila S.K. koji je pretukao medicinsku sestru M.S. (44). nakon toga je opet uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 u okviru kojih je saslušan, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Ovo nažalost nije prvi put da na ovom odeljenju medicinsko osoblje bude napadnuto. Pre oko mesec dana pijana devojka pesnicom je udarila medicinsku sestru koja je pokušala da joj da infuziju, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

07.05.2022 10:52

Ovo je strašno. Treba ih strogo kazniti po zakonu na maksimalnu kaznu.