DUŽAN PARE I MNOGO LAŽE: Stanodavac zamolio Kostića da se iseli, on ostao četiri meseca, tvrdi da je KOMŠIJAMA PRAVIO PROBLEME SA BUKOM!

Autor:

Hronika

20.04.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija privela je u stanicu poznatog kreatora Darka Kostića koji je osumnjičen da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode, a Kostićeve komšije navode da se iz stana u kojem živi redovno čuje buka.

DUŽAN PARE I MNOGO LAŽE: Stanodavac zamolio Kostića da se iseli, on ostao četiri meseca, tvrdi da je KOMŠIJAMA PRAVIO PROBLEME SA BUKOM!

Foto: ST/N. MANDIĆ

- Sinoć je isto bilo, buka i galama, a onda smo čuli neko lupanje i viku. Nismo smele da silazimo dole da vidimo šta se dešava - rekla je komšinica za Kurir.

Vlasnik stana kaže za Kurir da dugo ima problema sa Darkom.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Darko Kostić

- Pokušavam da prodam stan i zamolio sam ga da se iseli. Svaki put kad ga pozovem kaže još koji dan samo i tako je već četiri meseca. Ostao nam je dužan neke pare za kiriju, mnogo laže. Ja sam mu rekao par puta, ako nemaš para nemoj da me lažeš reci mi lepo - ispričao je vlasnik stana i dodao:

- Komšije se žale na buku stalno. Sinoć su me obavestili isto. A onda me je jedan komšija pozvao i rekao da mi je provaljen stan. Nisam mogao da verujem da se će se ovakva stvar dogoditi.

U međuvremenu stigla je i Kostićeva majka koja nije želela da komentariše ceo događaj, već je samo došla po stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading