TEŽAK ŽIVOT MLADIĆA KOJI SE KVADOM ZAKUCAO U BANDERU! Napustili ga roditelji, ostao kod hranitelja koji su ga gledali kao SINA!

Autor:

Hronika

03.05.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj nesreći koja se u ponedeljak oko 14 časova dogodila u mestu Šumarak kod Kovina poginuo je devetnaestogodišnji Bogoljub P.

TEŽAK ŽIVOT MLADIĆA KOJI SE KVADOM ZAKUCAO U BANDERU! Napustili ga roditelji, ostao kod hranitelja koji su ga gledali kao SINA!

Foto: pixabay.com

Prema rečima njegovih prijatelja, kobnog dana on je od prijatelja iz susednog sela Gaj uzeo kvad samo da ga provoza, ali je svega stotinak metara od kuće u kojoj je živeo izgubio kontrolu nad vozilom i direkto se zakucao u banderu sa leve strane puta.

Poginuo je na licu mesta, dok je vlasnik kvada, koji je sedeo pozadi, prošao sa lakšim telesnim povredama.

Sve to se desilo naočigled Bogoljubovog mlađeg brata, koji je u tom trenutku kosio travu ispred kuće. Jak tresak je čula i biološka ćerka njegovih hranitelja, koja je u drugom stanju. Dotrčala je do njih, ali je mogla samo da konstatuje da Bogoljub, kog je volela kao rođenog brata, ne diše – rekao je za Novosti prvi komšija.

Bogoljub je u hraniteljskoj porodici bio od svoje šeste godine. Kod njih je došao zajedno sa svojom mlađom sestrom i bratom, koje su roditelji napustili. Iako je sa 18 godina mogao da napusti njihov dom, on je tu ostao.

- Voleli su ga kao rođenog sina. Oni su hranitelji za primer. Spremali su ga za maturu, kupovali odelo, a umesto toga, danas su ga sahranili na groblju u susednom selu Dubovac – dodaje komšija.

Komšije kažu i da je ovo druga velika tragedija, koja je zadesila porodicu. Pre mnogo godina sahranili su sina, koji je tada ima svega 12 godina, a danas i Bogoljuba, kog su voleli kao da su od iste krvi, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading