SIN MI JE UBIJEN PRE TRI GODINE, A SNAJA JE I DALJE NA SLOBODI: Otac Nemanje Grčića ogorčen, izneo niz detalja o zločinu

Autor:

Hronika

26.04.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Grčić kaže da ne zna pravi razlog egzekucije, kao i da Viši sud u Sremskoj Mitrovici okrivljene to nije ni pitao

SIN MI JE UBIJEN PRE TRI GODINE, A SNAJA JE I DALJE NA SLOBODI: Otac Nemanje Grčića ogorčen, izneo niz detalja o zločinu

Foto: facebook.com/ Danijela Djilasovic

Sin mi je ubijen pre tri godine, a snaja je i dalje na slobodi, iako je ona sve organizovala. Apleacija još nije donela konačnu presudu!

Ovo za Kurir kaže Jovan Grčić, otac Nemanje Grčića (37) iz Beograda, koji je pre tačno tri godine likvidiran u brvnari u Vrdniku. Nemanja je, kako se sumnja, kobnog 25. aprila 2019. sa ženom Danijelom Đilasović bio u apartmanu kada je maskirani Zoran Dimić ušao i ispalio smrtonosne hice. Njih dvoje su u oktorbu prošle godine neprvosnažno osuđeni pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici na ukupno 28 godina zatvora. On na 20, ona na osam godina.

- Ubica je sve priznao i sve se zna. Ceo tok događaja. Organizator ubistva je supruga i ona je sve dogovorila. Broj bungalova u kome će biti sa Nemanjom, da će vrata biti otvorena i da ubijeni nema oružje... - tvrdi otac za Kurir.

Foto: facebook.com/ Danijela Djilasovic

Danijela Đilasović

- Ne treba zaboraviti i to da je Danijela nakon ubistva pokupila čaure, jer je imala barutne čestice na rukama i ono što je glavno, da je Nemanju danima ubeđivala da idu u Vrdnik - dodao je.

Jovan Grčić istakao je i da je ljut i da je njegovoj porodici jako teško bez Nemanje.

Upoznali se na proslavi

Ona bila s tadašnjim mužem

Jovan Grčić rekao je i da ne treba da se zaboravi kako su se upoznali ubica i njegova snaha Danijela.

- Zoran i Danijela upoznali su se na proslavi na kojoj je bila s mužem kod njegovog druga iz Subotice. Dimić je bio na odsluženju zatvorske kazne, ali je imao slobodne vikende. Kako je utvrđeno, on je kobnog dana uzeo divlji taksi u Subotici i 200 kilometara prešao da dođe do Vrdnika. Taksista ga je čekao i vratio ga u Suboticu posle zločina - kaže Grčić.

- Pravi razlog ovog ubistva ne znamo, jer sud izvršioce nije ni pitao zbog čega su to uradili - ogorčen je Jovan, koji dodaje da nije isključeno "da njegova snaja, pošto je sada na slobodi pobegne u inostranstvo".

Otac ubijenog ranije je za Kurir rekao i da je njegov sin predosetio da će mu se nešto dogoditi.

Republika

Foto: facebook.com/ Danijela Djilasovic

Nemanja i Danijela

- Sin je pre odlaska na kobni vikend sa ženom rekao da se boji da će ga ona "namestiti" i da će mu se nešto desiti. Nažalost, bio je u pravu - kazao je Grčić. Inače, ubijeni Grčić bio je poznat policiji, robijao je i navodno bio deo kriminalne grupe iz Vojvodine.

Danijela na društvenoj mreži Fejsbuk i dalje drži fotografije sa suprugom, za čije ubistvo je i optužena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading