Taksista spasitelj devojke sa Brankovog mosta otvorio dušu za Republiku: SPASAO SAM JE, ALI SE BOJIM ZA NJU, JER SUMNJAM DA JE SILOVANA!

Autor:

Hronika

11.04.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski taksista Nikola Golubović iz udruženja " Pink taksi" svedoči za Republiku koliko je srećan što je danas u rano jutro spasao sigurne smrti devojku ne stariju od 25 godina, kako je procenio.

Taksista spasitelj devojke sa Brankovog mosta otvorio dušu za Republiku: SPASAO SAM JE, ALI SE BOJIM ZA NJU, JER SUMNJAM DA JE SILOVANA!

Foto: Adelarda Popović

Golubović je devojku povezao na poziv za prethodno zakazanu voznju preko taksi udruženja , a tražila je da je iz luksuzne zgrade sa Zvezdare poveze do Brankovog mosta

- Ne doživljavam sebe kao heroja i nadričoveka, jer sam postupio ljudski i kao roditelj, i ta devojka je nečije dete. Sprečio sam je da skoči iako je bila na pragu ponora. Po tome koliko je jecala kad sam je sa još trojicom muškaraca koji su se zatekli na mostu i hitro pritekli u pomoć, prebacio preko ograde tik iznad reke na Brankovom mostu,  rekao bih da je srećna što nije uspela da se samoubije - kazuje Nikola za Republiku.

Foto: Adelarda Popović

 

U smrt krenula tip top doterana, htela da ode u velikom stilu

Golubović kaže da je devojka koja je pokušala samoubistvo vožnju htela da mu plati sa pedeset evra iako je kostala petostruko manje. 

Takodje, on kaže da je bila doterana u haljini sa dekolteom.

- Bila je obučena moderno i šik.  Imala je dekoltiranu haljinicu, model kakav se sada nosi. Na nogama sandale, a lice joj lepo i bez preterane šminke. Prirodno lepa devojka bez silikonskih i velikih usana. Kosa joj je bila u pundji, ali se raščupala tokom akcije spasavanja. Kad je već bila nogama na zemlji tražila je gumicu za kosu - prepričao je Nikola.

Iako i dalje ne zna kome je spasao život , Nikola misli da je u pitanju "dete koje je imalo lep život" jer je kroz razgovor koji je inicirao sve dalje, primetio da se radi o inteligentnoj, negovanoj i doteranoj prelepoj devojci. Taksista sumnja da je doživela nasilje ili da je raskinula vezu  protiv svoje volje.

- Kad vratim film moguće je da je devojka pre nego je pozvala taksi silovana jer je strahovito plakala kad je ušla i rekla da hoće na most. Odgovarao sam je od suicida i hteo da dobijem na vremenu da bi je prošla jaka sveža osećanja. Pokazivala mi je sestrića iz inostranstva na slikama  u telefonu i izgledalo mi je da bi volela da ima i svoje dete. Nije spominjala roditelje, ali je pričala o neobaveznim stvarima, čak i o nastanku čokolade koju ne jede. Jela je bombone koje sam kupio na pumpi pre nego mi je rekla da hoce da proseta da razbistri misli, a ustvari je htela da skoči u reku - ispričao je taksista Golubović.

Foto: Adelarda Popović

 

Sa  mosta pravo na pregled u " Lazu"

Taksista spasilac radoznao je da sazna motiv za pokušaj samoubistva devojke, a nada se da ona više nikada neće doći na sličnu ideju.

Źao mu je kaže što je policija sa lisicama na rukama vozilom hitne pomoći sprovela na pregled u psihijatrijsku ustanovu" Laza Lazarević".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading