OVO JE BAKA VERA KOJU JE KOMŠIJA UBIO ZBOG MASNE SUPE! Više puta ga prijavljivala za uznemiravanje!

Autor:

Hronika

29.03.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Đekić (62) iz Zaječara godinama je trpela maltretiranje komšije Dušana Zagorca. Više puta ga je prijavljivala policiji, a sinoć ju je, nakon rasprave zbog supe koju je prosuo na njenu terasu, ubio hicem iz pištolja za koji nije imao dozvolu.

OVO JE BAKA VERA KOJU JE KOMŠIJA UBIO ZBOG MASNE SUPE! Više puta ga prijavljivala za uznemiravanje!

Foto: printscreen/facebook

Dušan Zagorac (74), vojno lice u penziji, sinoć oko 23 časa, usmrtio je komšinicu, a zatim i policajca na dužnosti Ivana Đurđevića (28), pa je presudio sebi, najverovatnije, ubivši se istim pištoljem kojim je ubio nesrećnu ženu i mladog policajca.

 

 

Kako su komšije svedočile za medije, Dušan je bio preke naravi i svi su sa njim imali nesporazum. Komšijama je na prozore bacao pomije, ostatke hrane, a rasprava koja je najverovatnije prethodila ubistvu, povela se oko masne supe koju je Veri prosuo na terasu.

Dušan je izbeglica iz Hrvatske za koga stanari zgrade kažu da je bio čudan i bezobrazan, da je komšinici i ranije lupao na vrata u sred noći, vikao da isključi grejanje, pretio da će pobacati cveće.

Ona je više puta pokušavala da razgovorom reše razmirice, ali je slučaj prijavljivala i policiji. 

Kako kažu komšije, i drugima je znao da uđe u stan, da se žali, ali ih je često presretao i na hodnicima zgrade.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading