KOMŠIJE O KRVAVOM PIRU U ZAJEČARU: " Bacao je POMIJE na prozore, svi su se svađali sa njim, PRETIO JE PIŠTOLJEM!"

Autor:

Hronika

29.03.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvavom piru koji se juče dogodio u Ulici 7. septembra u Zaječaru najverovatnije je prethodila rasprava sa komšinicom koju je godinama Dušan Z. uznemiravao i maltretirao.

KOMŠIJE O KRVAVOM PIRU U ZAJEČARU: " Bacao je POMIJE na prozore, svi su se svađali sa njim, PRETIO JE PIŠTOLJEM!"

Foto: Printscreen/Youtube/Radio Magnum

Kako kažu komšije, Dušan je Veri često dobacivao da ugasi grejanje, jer mu "greje stan", govorio da će joj pobacati cveće, ali joj je i noću lupao na vrata i vikao.

Niko ne zna šta je tačno prethodilo ubistvu, ali komšije svedoče da je Dušan Z. (76), inače penzionisano vojno lice, često dolazio u sukob i sa ostalim komšijama.

- D. Z. je znao da sa svog prozora, iz stana na vrhu zgrade, baca pomije po komšijskim prozorima. Susedi su se često svađali sa njim, ali im je on pretio pištoljem. Među onima koji su se prepirali sa njim bila je i komšinica V.Đ - priča Mirjana Stanković (70), stanarka zgrade u Ulici 7. septembra u Zaječaru za Kurir.

Očevici sinoćnje pucnjave kažu i da je često znao da sedi na stepeništu zgrade i da je komšiluk sa njim imao samo nevolje.

- Oko 23 časa čula sam pucnjavu. Odmah sam ustala i spustila roletne. Znala sam sve da mi i niko ništa nije rekao, sve ima veze sa D. Z. sa kojim je ceo komšiluk imao samo nevolje, godinama unazad. Ali, da će ubiti komšinicu V. Đ. i policajca nisam mogla ni da sanjam - rekla je Mirjana Kuriru.

Kako prenose mediji, za pištolj kojim je usmrtio komšinicu i mladog policajca nije imao dozvolu.

Nakon što je ubio komšinicu, pucao je na policijsku patrolu pri čemu je smrtno ranio mladog policajca Ivana Đurđevića (28) i lakše ranio jednu policajku.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali policajac Ivan Đurđević

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading