POZNATI DETALJI MASAKRA U ZAJEČARU! Komšinica godinama trpela uznemiravanje, policija bacila ŠOK BOMBU! OVO je nastradali policajac! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko ubistvo i jedno samoubistvo dogodilo se sinoć u Ulici 7. septembra u Zaječaru oko 22 časova. Tom priliko ubijena je jedna žena i policajac na dužnosti, a ubica je izvršio samoubistvo.

POZNATI DETALJI MASAKRA U ZAJEČARU! Komšinica godinama trpela uznemiravanje, policija bacila ŠOK BOMBU! OVO je nastradali policajac! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Radio Magnum

Navodno, nakon što su čule pucanje, komšije su pozvale policiju i oni su brzo izašli na teren. Ubica D.Z. je otvorio vatru na policijsku patrolu, pri čemu je ranjeno tri policajca, od kojih je jedan, kasnije, izgubio život.

Nastradao je policajac Ivan Đ. (28), kome je, kako saznajemo, otac takođe policajac.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali policajac Ivan Đ.

Nakon što je policija došla, ubica se zatvorio na tavanu zgrade i odbijao da izađe, a nakon sat i po drame, policija je bacila šok bombu. Kako se navodi, ubica je na tavanu i izvršio samoubistvo vešanjem.

D.Z. je prethodno ubio komšinicu V. Đ. (1960), koju je godinama uznemiravao i maltretirao. V.Đ. je bila udovica i više puta je nasilje prijavljivala policiji.

Na mestu događaja, pored pripadnika Policijske uprave u Zaječaru, bili su angažovani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Na lice mesta je došao i Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Stanje jedne povređene policajke je dobro. Ona je zadobila rasekotinu koja joj je ušivena na na Odeljenju hirurgije i primila je infuziju.

Kako saznaje Telegraf.rs, D.Z. je vojno lice u penziji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading