OTKRIVENE NELEGALNE KLADIONICE U SREMSKOJ MITROVICI! Zaplenjeni slot aparati, liste za klađenje, i PUN automat za isplatu novca!

Autor:

Hronika

28.03.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa Ministarstvom finansija, Upravom za igre na sreću, otkrili su u kontroli tri ugostiteljska objekta nelegalne kladionice, bez potrebnog rešenja Uprave za igre na sreću.

OTKRIVENE NELEGALNE KLADIONICE U SREMSKOJ MITROVICI! Zaplenjeni slot aparati, liste za klađenje, i PUN  automat za isplatu novca!

Foto: MUP Srbije

Policija je od vlasnika objekata na području Sremske Mitrovice i Inđije, dvojice muškaraca starosti 55 i 58 godina, oduzela aparate i automat za isplatu novca.

Naime policija je tokom kontrole lokala zaključila da vlasnici nemaju neophodna rešenja.

Tom prilikom oduzeli su 24 slot-aparata, računarsku opremu, liste za klađenje i automat za isplatu novca u kome je bilo 86.000 dinara koje, kako se sumnja, potiču od klađenja, saopšio je MUP.


Protiv vlasnika će biti podnete krivične prijave nadležnim tužilaštvima, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading