POSLEDNJE PORUKE UBIJENOM VOĐI NAVIJAČA PARTIZANA: Porodica i prijatelji se OPROSTILI od Baneta Hantersa potresnim ČITULJAMA! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.03.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana će biti održana danas u 14 časova u Obrenovcu.

POSLEDNJE PORUKE UBIJENOM VOĐI NAVIJAČA PARTIZANA: Porodica i prijatelji se OPROSTILI od Baneta Hantersa potresnim ČITULJAMA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Branislav Bane Penčić (41), vođa Partizanove navijačke grupe Hedhanters, smrtno je ranjen 19. marta, oko 15 časova, u beogradskom prigradskom naselju Obrenovac.

Penčić je, likvidiran sa tri hica,od strane maskiranog napadača za koga se veruje da je znao njegovo kretanje.

U Večernjim novostima danas je objavljen veliki broj čitulja u kojima se prijatelji i porodica opraštaju od vođe Hedhantersa.

- Baniša naš dobri, nedostaješ nam dok postojimo. Tvojim odlaskom otišao je i najlepši deo nas i naših života. Ostali smo željni da nas zagrliš, poljuibiš i nasmeješ. Oni koje volimo nikad ne odlaze, a ti si jedan od njih. Bićeš uvek tu, tako jedinstven i poseban. Volimo te, ljudino naša - piše u jednoj od čitulja, a koju su potpisali tata, sestra, zet i Ninče.

Od Penčića se takođe oprostila i njegova supruga Ana.

Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana - navela je ona u čitulji.

Da vođa Hedhantersa nije zaboravljen ni od strane svojih pristalica sa južne tribine pokazuje i jedna čitulja od njih.

- Poslednji pozdrav Banetu Hantersu - u potpisu Grobari 40+.

Foto: Republika

 

Podsetimo, sahrana Branislava Baneta Penčića biće održana danas u 14 časova na Starom groblju u Obrenovcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading