PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE U OBRENOVCU: Komšinica u šoku - bračni par pokošen ispred kuće, muškarac preminuo (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu Zabrežje kod Obrenovca nepoznati vozač automobilom udario bračni par na ulici pa pobegao sa lica mesta. Ubrzo nakon nesreće muškarac je preminuo.

PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE U OBRENOVCU: Komšinica u šoku - bračni par pokošen ispred kuće, muškarac preminuo (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Na bračni par Slobodan .K (80) i Dušanka. K. (75) naleteo je vozač koji ih je udario, a potom pobegao. Nesrećni Slobodan preminuo je ubrzo nakon toga dok je njegova supruga prevezena sa lakšim povredama u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 19 sati na mestu gde nema obeleženi pešački prelaz. Takođe, braćni par kako saznajemo živi u blizini nesreće i u trenutku nesreće su se vraćali od rodbine gde su bili na godišnjici smrti jednog rođaka.

Komšinica i strina stradalog Slobodana, Milijana Karaklić koja živi u neposrednoj blizini nesreće kaže da nije ništa čula sinoć, ali da su je druge komšije obavestile o ovom nemilom događaju.

- Imaju sina, imaju unuče, vredni su bili, radili - kaže Milijana i dodaje da je Slobodan koji je stradao radio u školi i da je bio penzioner, a njegova supruga kako kaže, je radila u Domu zdravlja.

- Čuo sam samo strašan udarac i ženino zapomaganje. Kada sam istrčao, video sam Slobu na kolovozu u lokvi krvi, nije davao znake života. Komšica, ispred čije kuće su pokošeni, je pozvala Hitnu i iznela peškire, pa su lekari ubrzo došli i odvezli ih oboje. Dušanka nam je rekla da pre nas nijedan automobil nije hteo da im stane i pomogne, zamislite to - ispričao je za Republiku očevidac teške nesreće.

Kamera sa obližnje kuće snimila je stravičan zvuk udarca supružnika i crni fiat punto koji velikom brzinom beži niz ulicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading