BEZOČNO DO SRŽI: Belivuk tražio fer suđenje, a otimao i mleo ljude!

Autor:

Hronika

08.03.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlikovac veka pokušava da ospori fotografije kasapljenja i sve druge dokaze protiv njega i klana.

BEZOČNO DO SRŽI: Belivuk tražio fer suđenje, a otimao i mleo ljude!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Tanjug/R. Prelić

- Svedoci su sve izmislili i pod pritiskom tužilaštva ispričali sve što su rekli. To nije istina i trebalo bi da se svi ovi ljudi puste na slobodu - rekao je Belivuk između ostalog javivši se za reč na pripremnom suđenju koje je danas odloženo pred Specijalnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu. 

Šokantnu odbranu Belivuk je bezočno izneo za govornicom dok ga je obezbeđivala straža na svakom koraku u sudnici.

Posle njega je u dogovoru sa advokatima reč zatražio i drugi vođa klana Marko Miljković koji je ponovio zahtev za izuzeće svih tužilaca i sudije i ponovio Belivukove navode vezane i za svedoke iz njihove organizovane kriminalne grupe, takođe negirajući krivicu.

Belivuk i Miljković ostali su u pritvorskoj jedinici uz zgradu Specijalnog suda dok je blizu 30 njihovih poslušnika prevezeno uz strahovite mere obezbeđenja u dve ture do pritvora u Centralnom zatvoru. 

Nekoliko pripadnika klana došlo je na suđenje sa slobode, a svedoke saradnike žandarmerija je sprovela odvojeno od ostalih okrivljenih.

U prostoriji za optužene duplo više od okrivljenih bilo je stražara kako bi im onemogućili da se na susretu, prvom posle godinu dana, koliko su u pritvoru, dogovaraju oko odbrane. 

Pripremno ročište zakazano je za dva dana, tačnije u četvrtak kada se očekuje odluka o izuzeću tužilaca i predsedavajućeg sudije na zahtev branioca vođa klana advokata Dejana Lazarevića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading