OGLASILA SE PORODICA OLIVERA ANTIĆA, POMINJU IZNUDU! I Tužilaštvo donelo odluku - EVO ŠTA SE DOGAĐA SA KRIVIČNOM PRIJAVOM ZA PEDOFILIJU!

Autor:

Hronika

22.02.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica nedavno preminulog ambasadora u Portugalu Olivera Antića sa gnušanjem je odbacila tvrdnje iz krivične prijave u kojoj je Antić optužen da je seksualno zlostavljao rođenu ćerku kada je imala 9 godina.

OGLASILA SE PORODICA OLIVERA ANTIĆA, POMINJU IZNUDU! I Tužilaštvo donelo odluku - EVO ŠTA SE DOGAĐA SA KRIVIČNOM PRIJAVOM ZA PEDOFILIJU!

Foto: youtube/ RTS Obrazovno-naučni program - Zvanični kanal

Naša duboko ožalošćena porodica ovim putem obaveštava javnost da sa gnušanjem odbacujemo sve što je u toj prijavi navedeno, kao i bilo kakvu pomisao, insinuaciju i ideju o takvim monstruoznostima - piše u saopštenju porodice.

Supruga, sestra i sestričina Antića u zajedničkom saopštenju optužili su K.T. da je zloupotrebila svoju maloletnu ćerku za pokušaj iznude.

- Istina je da je Oliver Antić imao vanbračnu ćerku i to nikada nije bila tajna u porodici Antić. Vanbračnu ćerku koju smo finasijski obezbedili, kupivši joj je stan u Beogradu u kojem po našim saznanjima živi sa majkom. K. T. je nedvosmisleno pokazala spremnost da svoju maloletnu ćerku besprizorno iskoristi za ostvarivanje materijalne dobiti. Ona ovim lažima dodatno vređa i decu koja su stvarno zlostavljana. Naš Oliver je tragično preminuo, noseći slomljeno srce u grudima. Njegovu čast ćemo zaštititi na sudu - navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo odbacilo prijavu

Prema saznanjima Republike, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu nakon što je obelodanje vest o Antićevoj smrti u Portugalu.

- Prvo Osnovno javno tuzilastvo u Beogradu potvrđuje da je podneta krivična prijava protiv Olivera Antića od strane zakonske zastupnice maloletne ostećene N.T., zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo "Nedozvoljene polne radnje" iz člana 182 Krivičnog zakona. Nakon razmatranja iste, Tužilaštvo je imalo nameru da proveri navode krivične prijave, ali je nakon saznanja o smrti prijavljenog doneto rešenje o odbacivanju krivične prijave - naveli su iz Tužilaštva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading