HOROR! ANTIĆ GODINU DANA ZLOSTAVLJAO ROĐENU ĆERKU: Monstruozni detalji iz krivične prijave protiv ambasadora

Autor: Republika

Hronika

22.02.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Olivera Antića, bivšeg ambasadora Srbije u Portugalu, koji je pod misterioznim okolnostima skončao u toj zemlji, pred kraj života podneta je krivična prijava zbog pedofilije.

HOROR! ANTIĆ GODINU DANA ZLOSTAVLJAO ROĐENU ĆERKU: Monstruozni detalji iz krivične prijave protiv ambasadora

Foto: Republika.rs, Tanjug/S.Radovanović

Portal Republika došao je do ekskluzivnih dokumenata koji pokazuju da su tvrdnje Igora Jurića, osnivača fondacije "Tijana Jurić", koje je objavio na Tviteru, bile istinite.

Jurić je, kao što je Republika već pisala, na Tviteru obelodanio mračnu tajnu ambasadora:

 

 

Rrema saznanjima Republike, protiv Antića je podneta krivična prijava zbog sumnje da je u periodu od leta 2020. godine do 12.08.2021 godine, izvršio polne radnje sa svojom maloletnom ćerkom kada je imala 9 godina, a monstruozno zlostavljanje odigralo se u njegovoj kući u Beogradu.

Prema detaljima krivične prijave do kojih je došla Republika, Antić je u stanju uračunljivosti, svestan da je njegovo delo zakonski zabranjeno, napastvovao rođeno dete.

- Skinuo joj je majicu i počeo da je dira po grudima, nakon čega je ona počela da plače i beži. U više navrata joj je pokazivao polni organ, pitajući je "Oćeš da pipneš lalu ili da je malo ljubneš, pri tome joj se približavajući potpuno nag - navodi se između ostalog u krivičnoj prijavi u koju je Republika imala uvid.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Prema našim saznanjima, Antić je optužen za krivično delo "Nedozvoljene polne radnje" iz člana 182. Krivičnog zakona.

Podsetimo, Antić je pod nerazjašnjenim okonostima skončao u Portugalu gde je bio ambasador, a prema pisanju tamošnjih medija on je pao sa litice litice u more u Boka do Inferno, u Kaškaišu.

Neki mediji preneli su da je reč o samoubistvu, dok je porodica to demantovala tvrdeći da je reč o nesrećnom slučaju.

Antić je u srpskoj javnosti poznat kao profesor Pravnog fakulteta i savetnik bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miki

22.02.2022 09:42

Ubedjen sam da je ovo bila izmišjena optužba izazvana nekom svadjom supruge i supruga. Baš da ugledni univerzitetski profesor i ambasador juri svoje rodjeno dete za seks, ne mogu da poverujem nikako

Odgovori 24 105
odmah

22.02.2022 10:20

napoligraaaaaaaf

Odgovori 17 11
Ispravka

22.02.2022 17:28

To mu je bila pastorka, a ne biološka ćerka. Je li moguće da majka godinu dana nije primećivala šta se događa s njenom ćerkom? Ili je u pitanju nešto drugo, ucena možda?

Odgovori 18 16
Majka

23.02.2022 18:46

@Ispravka - Pa šta ako je bila pastorka. Sram ga bilo, nijedna majka ne bi svoje dete izlagala ovom da nije istina. A i te majke ne razumem, udaju se ili žive sa novim partnerima ne razmišljajući o svojoj deci i šta se svašta može desiti. Uvek je toga bilo, ali se ćutalo! I ne treba da ga sahrane u Lisabonu, treba na Južnom polu.