ŠOK! OTKRIVENA JEZIVA TAJNA AMBASADORA! Oliver Antić optužen za pedofiliju!

Autor:

Hronika

22.02.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić, predsednik fondacije "Tijana Jurić" izneo je šokantne podatke o Oliveru Antiću, bivšem ambasadoru koji je pod sumnjivim okolnostima stradao u Portugalu.

ŠOK! OTKRIVENA JEZIVA TAJNA AMBASADORA! Oliver Antić optužen za pedofiliju!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić, S.Radovanović

Kako je Jurić objavio na Tviteru, protiv Antića je podneta krivična prijava zbog pedofilije, a o tome, prema Jurićevim rečima, postoji i potvrda iz Tužilaštva.

- Oliver Antić je par dana pred smrt optužen za pedofiliju. Pored ovoga, pred Prvim sudom u Bg se vodi postupak za oduzimanja starateljstva Antiću, potvrđeno nam je iz tužilaštva - napisao je Jurić na Tviteru.

 


Prema informacijama do kojih je došla Republika, Antić je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom u periodu od leta 2020. do leta 2021. godine.

 

Antić je, podsetimo, prema pisanju portugalskih medija, pao sa litice u more u Boka do Inferno, u Kaškaišu.

Iz biografije Antića srpskoj javnosti poznato je da je bio profesor na Pravnom fakultetu i savetnik bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leontina

23.02.2022 05:45

Toma predsednik sa fakultetom ne zna jednu rečenicu da sastavi,pedofil ambasador,laku noc srbijoo!!

Juriće samouvereno

23.02.2022 06:26

kao da je bio svedok A nije ni dokazano na sudu. Lako je na mrtvog ne moze da se brani. Ako se dokaže to je nešto drugo. Jurić se jako utrpava gdemu nije mesto.

Odgovori 0 13