MRAČNA BIOGRAFIJA OLIVERA ANTIĆA: Nakon otkrića o zlostavljanju ćerke, OVA ZABORAVLJENA AFERA DELUJE KAO DEČIJA IGRA!

Autor:

Hronika

22.02.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "Indeks" koja je godinama tresla Srbiju i čiji je jedan od aktera Oliver Antić, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima skončao u Portugalu, deluje kao dečija igra nakon što je otkriveno da je ambasador seksualno zlostavljao rođenu ćerku koda je imala 9 godina.

MRAČNA BIOGRAFIJA OLIVERA ANTIĆA: Nakon otkrića o zlostavljanju ćerke, OVA ZABORAVLJENA AFERA DELUJE KAO DEČIJA IGRA!

Foto: youtube/ RTS Obrazovno-naučni program - Zvanični kanal

Nakon šokantnog otkrića da je ambasador Oliver Antić punih godinu dana seksualno zlostavljao ćerku kada je imala 9 godina, o kojem je Republika već pisala, javnost u Srbiji iznova se zainteresovala za njegovu biografiju.

Mnogi su već i zaboravili da je ime Antića bilo jedno od onih koje se pominjalo u takozvanoj aferi "Index", kada su se na optužnici našli mnogobrojni profesori zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja i primanja mita. 

Ipak, ova optužnica sada deluje kao dečija igra nakon što su obelodanjeni podaci o Antiću kao seksualnom predatoru koji je zlostavljao rođenu ćerku i to tokom punih godinu dana, u periodu od leta 2020. godine do 12.08.2021 godine.

Kao što je Republika već pisala, najpre se na društvenoj mreži Tviter oglasio Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić" koji je napisao:

- Oliver Antić je par dana pred smrt optužen za pedofiliju. Pored ovoga, pred Prvim sudom u Bg se vodi postupak za oduzimanja starateljstva Antiću, potvrđeno nam je iz tužilaštva - naveo je Jurić.

 

 

Tragom ove informacije, Republika je došla do ekskuzivnih saznanja iz krivične prijave koja je podneta protiv Antića.

Skinuo joj je majicu i počeo da je dira po grudima, nakon čega je ona počela da plače i beži. U više navrata joj je pokazivao polni organ, pitajući je "Oćeš da pipneš lalu ili da je malo ljubneš, pri tome joj se približavajući potpuno nag - navodi se između ostalog u krivičnoj prijavi u koju je Republika imala uvid.

Antić je rođen u Beogradu 1950. godine, gde je završio i osnovnu školu, gimnaziju i Pravni fakultet. Magistrirao je 1978, a doktorirao 1983. godine. Bio je dekan Pravnog Fakulteta u Beogradu od 1998. do 2000. godine.

U to vreme, nakon donošenja Zakona o univerzitetu, tzv. "Šešeljevog zakona" otpušteni su profesori Pravnog fakulteta kritični prema tadašnjem režimu.

U junu 2012. godine imenovan je za savetnika predsednika Srbije Tomislava Nikolića, a u decembru iste godine za visokog predstavnika Srbije u Stalnom mešovitom komitetu za pitanja sukcesije.

O smrti Olivera Antića u Portugalu u medijima su objavljene oprečne informacije. Prema jednoj od verzija koja se pojavila u portugalskim medijima, Antić je izvršio samoubistvo skočivši sa litice u more u more u Boka do Inferno, u Kaškaišu.

Sa druge strane, porodica je ovu vest demantovala tvrdeći da je reč o nesrećnom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
zora

22.02.2022 10:23

Ubio se zato sto je kriv. Nikad se nezna koji covek je pedofil dok se ne otkriju ovakve gadosti. Neshvatljivo je da moras da vrebas svaki pokret supruga da bi nesto otkrio. Strasno je u kom pravcu svet ide.

Odgovori 96 13
Gradjanin

22.02.2022 10:27

Ako je ovo istina trebao je davno da skoci.ako nije strasno je sta se radi sa mrtvim covekom.

Odgovori 95 7
Nemac

23.02.2022 10:00

Sigurno se nije okliznuo ! Nije on turista koji je pravio selfi, u Portugalu je 7-8 godina. Skocio je da se ubije.

Odgovori 18 0
Ana

24.02.2022 14:21

Morbidno mi je i da citam a ne mogu mi zamisliti...