AMBASADOR SE NIJE UBIO? Porodica tvrdi da postoji i snimak: Evo šta se tačno dogodilo

Autor: Republika

Vesti

18.02.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Olivera Antića, ambasadora Republike Srbije u Portugaliji koji je danas stradao u Lisabonu oglasila se povodom informacija da je Antić skočio u more.

AMBASADOR SE NIJE UBIO? Porodica tvrdi da postoji i snimak: Evo šta se tačno dogodilo

Foto: youtube.com/printscreen

Podsetimo, CM žurnal je objavio da je Antić je rekao vozaču da stane i da se potom bacio u more kod poznate turističke atrakcije Boka de Inferno u blizini Lisabona, međutim kako navode iz porodice ta informacija nija tačna.

Naime, oni tvrde da je ambasador izašao iz automobila, telefonirao, a potom se okliznuo i pao u more. Takođe tvrde da postoji video snimak koji to dokazuje.

Mediji pišu da je odmah alarmirana tamošnja pomorska policija i vatrogasci, kao i da je Antić još bio živ kada su ga izvukli.

Tada je započela i reanimacija ali je, nažalost, preminuo.Kako je saopštila porodica, datum i svi detalji oko sahrane biće naknadno objavljeni.

- Svi koji koji su ga poznavali, znaju da je život posvetio svojoj porodici, narodu, svojim studentima, pravu i pravdi - saopšila je danas potodica prof. dr Olivera Antića, ambasadora Republike Srbije u Portugaliji koji je danas nesrećnim slučajem izgubio život.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

18.02.2022 23:40

Saucesce porodici! Ko ce znati mozda su to posledice afere "Indeks",covek je vrlo emotivan!