SVE PO REDU, STOČIĆ, STOLICA A TU JE I PRASE NA RAŽNJU: Nesvakidašnja scena sa šetališta na NBG šokirala sve - gospodin ga uživa (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.02.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se u metropoli ne viđa baš svaki dan.

SVE PO REDU, STOČIĆ, STOLICA A TU JE I PRASE NA RAŽNJU: Nesvakidašnja scena sa šetališta na NBG šokirala sve  - gospodin ga uživa (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pojedini Novobeograđani imali su prilike da budu svedoci neverovatne scene na šetalištu ove opštine, a ko nije nije osetio miris pečene prasetine u jednom od najurbanijih delova grada, mogao je da pogleda sliku koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Lepo vreme, sunce, prase na ražnju i gajba piva - pravi izlet za poželeti, ali ne usred Beograda. Ipak, ovaj naš sugrađanin odlučio je da se ne zaputi na neko od mnogobrojnih izleztišta nadomak prestonice, nego da sebi priredi ugođaj baš gde mu je bilo najzgodnije - na šetalištu glavnog grada.

Kako se vidi na slici, tu su i stočić i stolica, i flaše i čaše. Po broju čaša na stolu, čini se da je imao i društvo, ali to se na slici ne vidi. Pored se vidi i razbacan materijal, pa je moguće i da je ovo bila pauza za ručak radnika.

Ova fotografija osvanula je na "Tviteru", a u opisu objave stoji: "Staviš prase na ražanj i pečeš na sred šetališta!? I onda pljujemo onog što reče da je Beograd postao kasaba? A čak i kasabe su bile urbane, znalo se šta sme a šta je za selo".

Nije ni čudo što je većina naših sugrađana bila prilično iznenađena ovom pojavom, s obzirom na to da se u metropoli ovako nešto zaista ne viđa svaki dan, pa je u većini komentara postupak ovog čoveka naišao na osudu.

 

 

- Pa ok, ja ne pričam o estetici. Ovde je veći problem, ali da ne objašnjavam sada. Šta je sledeće? Da založi ražanj u ulazu zgrade? Zakolje na stepenicama? - napisao je jedan korisnik "Tvitera", a bilo je i onih još oštrijih.

- Koji je ovo nivo civilizacije?! - zapitao se jadan od sugrađana, a neki su imali radikalnije rešenja.

- Zabranio bi i po selima da se peku prasići. Kome se jede prase sa ražnja neka se vrati u srednji vek.

- Gde je i šta radi komunalna policija? - bio je još jedan od komentara,

- Oni su izašli iz sela a selo iz njih nikad! Odvratno!!!

Ipak, iako retko, bilo je i onih koji bi se rado pridružili na ručku.

- Svi uslovi su ispunjeni za vrhunsko pečenje, jedina zamerka je što nisam pozvan.

(Republika/Kurir)

Bonsu video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading