IZJAVA HRVATSKOG MODELA ŠOKIRALA REGION: Videla sam Mateja u Minhenu

Autor:

Hronika

11.02.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija A internacionalni hrvatski model izazvala je pravu buru na društvenim mrežama kada je izjavila da je u Minhenu videla nestalog Periša.

IZJAVA HRVATSKOG MODELA ŠOKIRALA REGION: Videla sam Mateja u Minhenu

Foto: Printscreen

Šokantna ispovest hrvatskog modela Lidije A. izazvala je buru na društvenim mrežama nakon što je u četvrtak na Instagramu iznela da je u Minhenu u Nemačkoj videla mladića za kojeg sumnja da je nestali Matej Periš.

Dok akcija pronalaska hrvatskog državljanina koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine ne prestaje na teritoriji Beograda i okoline, internacionalna manekenka iz Hrvatske objavom je zaintrigirala javnost.

Republika

Foto: Društvene mreže

Matej Periš

- Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Upravo sam se susrela s osobom koja je ista on - glasio je deo poruke na Instagram profilu.

Severinu razapeli hrvatski portali

Pevačica Severina Vučković ne prestaje da šokira javnost postupcima. Baš na mestu gde je poslednji put viđen Matej Periš njegova sugrađanka doputovala je da snimi spot s ekipom. Da stvar bude gora, dok cela Hrvatska i Srbija neprestano brinu o nestalom dečku i daju sve napore da ga pronađu, njegova sugrađanka je odabrala baš to mesto i baš u ovom trenutku da snimi spot. Hrvatski državljani su ogorčeni na pevačicu i komentarišu da nema nimalo srama, posebno prema Matejevim roditeljima.

Republika

Foto: Instagram

Severina

- Sad ću otvoreno, ove me je čisto sramota što je iz Hrvatske. Dno dna je ovo što je napravila nakon što joj je sugrađanin nestao, a bio je ovde. Ona dođe tu da se zabavlja i snima. Ne znam šta reći... Nema ta obraza i morala, a lažno priča da ima. Ostani tamo napokon i više se ne vraćaj. Tamo je tvoj pravi dom i otadžbina - napisao je jedan od besnih građana Hrvatske.

Ona se prekjuče krila od svih i bila potpuno zamaskirana prilikom izlaska iz Beton hale.

Kako je objasnila Lidija, dečko kojeg je srela bio je zbunjen.

- Šetala sam s mamom i bebom kada smo ga ugledale. Moja majka htela je u momentu da mu priđe, ali ja to nisam dozvolila. Bilo mi je glupo, ona je htela da ga slika, ali ni to joj nisam dala. Dečko je bio malo pogubljen i vidim da je primetio da mi pričamo na našem - navela je ona.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Objava na instagramu

Ona je takođe dodala da je tri puta prošao pored njih, te da je dodatno obratila pažnju na njegovo lice i građu.

- Poslednje gde sam ga srela je kod hotela "Mandarin", gde je i policijska stanica i bivši restoran "Opatija". Nadam se da je to on, ako nije, onda je blizanac, prosto je neverovatno koliko liče - napisala je hrvatska manekenka.

Besciljno trčao ulicama oko "Gotika"

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Klub "Gotik"

Mateju Perišu gubi se svaki trag u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra, kada je, iz potpuno nepoznatih razloga, oko 1.20 posle ponoći napustio drugove i istrčao iz kluba "Gotik". Posle lutanja okolnim ulicama kamera s restorana "Savanova" snimila ga je da ide ka Savi u 1.51, dok su bazne stanice registrovale signal njegovog telefona u 2.03 u reci.

 

Očekuje se da će Nemačka, kao i policije Srbije i Hrvatske, odmah proveriti sve navode jer objava manekenke izgleda veoma ozbiljno i uverljivo. Kako je i sama istakla, obratiće se policiji u Beogradu jer u nedelju stiže u srpsku prestonicu.

- Svakako ću da prijavim policiji, na inicijativu moje mame, koja je sa mnom šetala bebu u tom momentu. Shvatila sam ozbiljnost situacije kada mi je rekla: "Nedajbože da se tebi tako nešto desi. Svaka informacija bi bila od koristi" - izjavila je ova devojka.

Otac nestalog mladića Nenad i dalje je u Beogradu.

Kako kaže, iz dana u dan prati potragu za sinom, nadajući se lepim vestima.

- Skoro svaki dan je isti i moram reći da su mi jutra najteža. Verujte, više ne brojim dane, samo čekam da mi telefon zazvoni, da mi se javi Matej ili da mi neko javi da mi je sin pronađen. Realnost je ta koja me najviše muči. Prošlo je mnogo vremena od Matejevog nestanka, ali onda pomislim da još ima momenata koji ukazuju na to da je Matej živ. I to je ono što me drži u životu - rekao je Nenad Periš.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading