ANĐELA PLAKALA NA SASLUŠANJU I TVRDILA DA JE ZA NESREĆU KRIV KLIZAV PUT! Tužilaštvo traži pritvor za devojku koja je drugarice odvezla u smrt!

Autor:

Hronika

03.02.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Stoilović (20) iz Predejana koja se sumnjiči da je izazavala saobraćajnu nesreću sa umišljajem u kojoj su stradale njene drugarice i sugrađanke Katarina Petković(21) i Anđela Milovanović (20) i lakše povređena Kristina Mitrović (20) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

ANĐELA PLAKALA NA SASLUŠANJU I TVRDILA DA JE ZA NESREĆU KRIV KLIZAV PUT! Tužilaštvo traži pritvor za devojku koja je drugarice odvezla u smrt!

Foto: Društvene mreže

U prisustvu svog branioca Stoilovićeva je iznela odbranu negirajući da je bila u alkoholisnom stanju iako je to test pokazao.  

- Vidno potresena Anđela je rekla da se ne oseća dobro i da nikada neće moći da preboli smrt drugarica. Plakala je i tvrdila da ne zna kako se dogodilo da sleti golfom  reku. Pravdala se lošim uslovima za vožnju, navodeći da je put bio klizav - otkriva izvor Republike. 

Inače, Stoilovićevu su lekari vranjske bolnice otpustili nakon pritiska VJT Vranje da se izjasne o stanju osumnjičene za udes i ona je odmah lišena slobode. 

- Osumnjičena je saslušana. Ona je iznela odbranu i nije priznala izvrešenje krivičnog dela. VJT je predložilo pritvor i sada je odluka na Višem sudu u Vranju - rekla je tužiteljka Danijela Trajković za Republiku, istakavši da bi detaljisanje o saslušanju Stoilovićeve remetilo dalji tok istrage usmerene na razotkrivanje svih relevantnih uzroka nesreće i činjenica o istoj. 

Čeka se saslušanje druge preživele devojke

Kristina Mitrović, pored Stoilovićeve, druga preživela devojka iz automobila koji je sleteo u Južnu Moravu uskoro bi trebalo da da svoj iskaz u tužilaštvu. Porodice stradalih devojaka sumnjaju da su Mitrović i Stoilović tokom boravka u bolnici nakon nesreće usaglasile priču kako bi umanjile Anđelinu krivicu za vožnju smrti.

Istovremeno se čaka nalaz sa rezultata obdukcije tela Katarine Petković, koja je u pronadena u reci tek četvrtog dana nakon udesa. Ona je danas sahranjena u rodnom Predejanu, a tuga i muk u ovaj varoši ne jenjava još od nesreće i vesti da su poginule uzorne devojke Anđela i Katarina na povratku iz noćnog provoda.

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading