KUPIO NOŽEVE PA NAMAMIO BRATA: Maloletnik iz Zemuna izbo brata, a onda pokušao da se izvuče

Autor:

Hronika

03.02.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik je, zatim, sam sebe isekao po rukama i otrčao u obližnju policijsku stanicu. Tamo je rekao da je napadnut na ulici.

KUPIO NOŽEVE PA NAMAMIO BRATA: Maloletnik iz Zemuna izbo brata, a onda pokušao da se izvuče

Foto: Profimedia

Napad nožem

Uhapšeni maloletnik E. M.(16) predat je u nadležnost sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu i odgovaraće za krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad bratom K. M. (22), saznaje Telegraf.rs.

- Mladić (25) primljen je juče popodne u Kliničko-bolnički centar u Zemunu sa teškim telesnim povredama. On je izboden nožem u trbuh nekoliko puta i ruke, nalazi se u teškom stanju - kaže naš izbor iz bolnice.

Kako Telegraf saznaje, E. M. je, navodno, do detalja isplanirao kako da napadne brata zbog ranije neraščišćenih porodičnih računa. On je juče otišao na pijacu u Zemunu gde je kupio set kuhinjskih noževa.

- Tokom istrage policija je u porodičnoj kući našla nekoliko sečiva koje je sakrio na različitim mestima. On je, zatim, pozvao brata kako bi mu pomogao da pomeri frižider u kući i tako ga namamio da dođe. Čim je mladić ušao u kuću E. M. je uzeo nož i izbo ga po telu. Kada je ranjeni pao, on je pobegao misleći da je mrtav. Maloletnik je, zatim, sam sebe isekao po rukama i otrčao u obližnju policijsku stanicu i rekao da je napadnut na ulici - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Maloletni delikvent primljen je u Dečju kliniku u Beogradu gde su mu konstatovane lake telesne povrede u vidu posekotina ruku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading