PRETUČENI U NOVOM SADU SIN JE POZNATOG FUDBALSKOG SUDIJE! I on je nasilnik! SKIDAO ČOVEKU GAĆE PA GA TUKAO LETVOM!

Autor:

Hronika

31.01.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mladića pretukla je dvadesetrogodišnjeg Novosađanina U.V. u noći između subote i nedelje ispred jednog lokala u ulici Stojana Novakovića u novosadskom Novom naselju.

PRETUČENI U NOVOM SADU SIN JE POZNATOG FUDBALSKOG SUDIJE! I on je nasilnik! SKIDAO ČOVEKU GAĆE PA GA TUKAO LETVOM!

Foto: printscreen/instagram/60video.s

Trojica vinovnika ovog incidenta uhapšena su, a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ iz izvora u policiji motiv koji je doveo do krvničke tuče još nije utvrđen.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu za ’’Blic’’ da je pretučeni U.V. primljen u Urgentni centar te zdravstvene institucije sa lakim telesnim povredama.

 

- Pacijent je posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i hirurškog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje – kažu u KCV.

 

Novosadska policija je uhapsila trojicu mladića koji se sumnjiče da su počinili ovo krivično delo i saopštila da su uhapšeni V.K. (21), M.M. (21) i V.E. (21), svi iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda što je u suprotnosti sa navodima nadležnih iz Kliničkog centra Vojvodine.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu a oštećeni je, prema rečima policije, izjavio da se sam povredio i da je odbijao saradnju sa policijom u rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

- Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i u koji je policija imala uvid jasno se vidi kako U.V. mladići tuku palicama i motkama gotovo pola minuta a zatim beže sa mesta incidenta. To definitivno demantuje navode oštećenog da se sam povredio ali i policiji dodatno komplikuje posao pri rasvetljavanju ovog krivičnog dela i utvrđivanja motiva i svih okolnosti koje su dovele do krvavog obračuna – kaže za ’’Blic’’ izvor iz policije upoznat sa tokom istrage.

I U.V. je siledžija

Inače, U.V. je sin poznatog fudbalskog sudije i ima više prijava za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda a poslednji put je procesuiran prošle godine zbog sumnje da je u februaru sa još nekoliko prijatelja brutalno prebio Nikolu Ćuluma (22) u klupskim prostorijama stadiona Fudbalskog kluba ’’Vojvodina’’ .

Svi osumnjičeni za ovaj incident pušteni su da se brane sa slobode a u zapisniku prijave koju je Ćulim podneo dan nakon što je pretučen stoji da su ga osumnjičeni pretukli u klupskim prostorijama FK ’’Vojvodine’’, odnosno svečanom klupskom salonu, koje je dato na raspolaganje navijačima, a gde je navodno uprava kluba odbila da stavi kamere. Svetlo u sobi bilo je ugašeno te se ne zna ko je tačno koliko udaraca naneo oštećenom i čime, ali su ga naizmenično udarali u kontinuitetu, otprilike sat vremena.

- Skinuli su mu farmerice i donji deo veša, pa su ga tako nagog, udarali drvenim letvama. Oštećeni je padao i ustajao, kako ustane, tako su ga opet udarali da padne. Tokom tuče su mu govorili da je cinkara, da namešta svoje navijače. Oštećeni je nekoliko puta gubio svest – stoji u zapisniku.

Ćulum je pokušao da pobegne ali mu napadači to nisu dozvolili i nastavili su da ga tuku. Kada je konačno u tome uspeo javio se u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice.

Napadači na Ćuluma inače slove za "vođe" navijača Vojvodine i saradnici su Slobodana Milutinovića Snajpera poznatog kao bivšeg telohranitelja nekadašnjeg predsednika FK "Vojvodina" Ratka Butorovića, čuvenog Bate Kankana, koji se našao na čelu navijača Vojvodine "Firmaša".

Slobodan Milutinović Snajper se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je krvnički pretukao svoju devojku U. J. u septembru prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ha Ha

01.02.2022 03:52

I novi sad ima velju nevolju