ZA KATARINOM SE I DALJE TRAGA: Majka jeca za ćerkom - tragedije su joj obeležile život, rođenu braću joj pokosio voz

Autor:

Hronika

30.01.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Katarine Petković iz mesta Predejani u opštini Leskovac, za kojom se traga od juče pošto je oko četiri sata ujutru sletela automobilom sa tri drugarice u Južnu Moravu nedaleko od Vladičinog Hana, u užasnom je stanju.

ZA KATARINOM SE I DALJE TRAGA: Majka jeca za ćerkom - tragedije su joj obeležile život, rođenu braću joj pokosio voz

Foto: Društvene mreže

Dok su spasioci sa meštanima Predejana tokom čitavog dana, danas pretraživali reku i priobalje Katarinini najmiliji preživljavaju dramu, a njenoj majci se vraćaju potresne slike iz mladosti.

Naime, ova nesrećna žena koja je sada sudeći prema okolnostima, ostala bez jedne od tri ćerke, pre oko dvadeset godina ostala je u istom času i bez dva brata koja je udario voz.

- Katarina mama je van sebe i otac Saša naravno ne zna gde je. Majka, a verujem i svi ostali su pod lekovima, ali neopisiva je njena tuga. Celog života pati za braćom koju je pokosio voz , a sada je izgubila i dete. Predivna žena koju sudbina baš šamara, da ne može gore. Nedavno joj se udala najstarija ćerka i umesto da je sreća prati, ženu snašlo veliko zlo -  rekao je jedan od prvih komšija porodice Petković za Republiku, kroz suze jer veoma žali Katarinu.

Devojka za kojom se traga bila je zaposlena u britanskoj kompaniji u Leskovcu i njene kolege kažu da je bila izuzetno vredna i da je krasio vedar duh. Katarina je 18. decembra napunila 21 godinu.  

Bile su devojke za primer

 

Meštani Predejana na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima izražavaju žaljenje zbog tragedije i istovremeno razmenjuju saznanja o potrazi za Katararinom Petković imaju samo reči hvale za smrtno stradalu Anđelu i nestalu Katarinu.
- Oduvek sam svima pričao i navodio baš njih dve kao primer za najkulturnije, najbolje vaspitane i najprirodnije devojke u Predejanima i okolini. Poznajem ih ceo život i znam odlično i njihove porodice  i svi su predobri ljudi. Bio sam u kafiću kad je Katarina slavila 21. rođendan, nedavno 18. decembra i tom prilikom su njih dve, ona i Anđela Milovanović bile apsolutno primerene, ma savršene devojke. Pamtiću Kaćin upadljiv i glasan smeh i glas koji mi bez prestanka odzvanja u glavi- napisao je Bata Stanisavljević.
 

U saobraćajnom udesu posle kog je nestala Petkovićeva, stradala je njena vršnjakinja Anđela Milovanović, čije telo je izvučeno iz reke. Lakše su povređene i dve meštanke Predejana  Kristina Mitrović i Anđela Stoilović koja će biti pod budnim okom istražnih organa budući da je prema prvim rezultatima istrage nesavesno upravljala vozilom.

Izbegla smrt dan pred rođendan


Kristina Mitrović danas je napunila 20 godina, samo dan nakon što je izbegla smrt. Umesto da slavi drugi rođendan i to što je preživela ona je u bolničkoj postelji gde se oporavlja od tragedije u kojoj je izgubila dve drugarice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading