POLICIJA BRZO REAGOVALA: Jedna osoba teško povređena, troje uhapšeno posle krvavog obračuna u Grockoj(VIDEO)

Autor:

Hronika

30.01.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su uhapšene posle tuče koja se desila u jednom kafiću u Grockoj u petak kada je nekoliko ljudi napalo jednog muškarca

POLICIJA BRZO REAGOVALA: Jedna osoba teško povređena, troje uhapšeno posle krvavog obračuna u Grockoj(VIDEO)

Foto: Printscreen

Tom prilikom je jedna osoba zadobila teže povrede.

Policija je odmah identifikovala učesnike u tuči i ubrzo uspela da uhapsi napadače.

Dva mladića su ušla u manji kafić i odmah prišli muškarcu srednjih godina koji je sedeo za stolom i počeli da ga udaraju. Tuči su se odmah pridružila još trojica koja su očigledno u objekat ušla ranije. Mladići su sve vreme tukli čoveka pesnicama a zatim i predmetima koji su im se našli pod ruku. Navodno je neko i zapucao.

U jednom trenutku, dvojica su držala napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača.

Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu i pripremio se za udarac. Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca. Razlog tuče nije poznat.

Pogledajte kako je izgledao incident:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading