RAZBOJNICI SA FANTOMKAMA UPALI U BILIJARSKI KLUB! Opšti haos u Pančevu: Letele flaše, POLICIJA RASPISALA POTRAGU!

Autor: Republika

Hronika

27.01.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića juče oko 18 časova ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž. (39) iz Pančeva.

RAZBOJNICI SA FANTOMKAMA UPALI U BILIJARSKI KLUB! Opšti haos u Pančevu: Letele flaše, POLICIJA RASPISALA POTRAGU!

Foto: Profimedia, Pixabay

Kako piše Telegraf, pet muškaraca sa fantomkama na glavi i I. N. prišli su bilijar stolu gde su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju.

U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor sa dvojicom povređenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče - objašnjava  sagovornik blizak istrazi.

Kako Telegraf. rs saznaje, policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.

- U bolnicu je sa povredom šake primljen S. Ž. , dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama - dodaje izvor i dodaje da će pred zakonom odgovarati za dva krivična dela Nasilničko ponašanje i Učestvovanje u tuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading