USKOKOVIĆ IZREŠETAN NA KANAREVOM BRDU: Skoletov sin je likvidiran pre tačno godinu dana, a majka i očuh ni dan danas ne skidaju crninu

Autor:

Hronika

28.01.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno godinu dana nepoznati napadač koji je na licu imao masku starca izrešetao je Zorana Uskokovića (22), sina pokojnog Zorana Uskokovića Skoleta, na Kanarevom brdu u Beogradu.

USKOKOVIĆ IZREŠETAN NA KANAREVOM BRDU: Skoletov sin je likvidiran pre tačno godinu dana, a majka i očuh ni dan danas ne skidaju crninu

Foto: Printscreen

Mladić je podsetimo, ubijen iza supermarketa na Kanarevom brdu, na samo 50 metara od stana u kom je živeo s porodicom. Ubistvo Skoletovog sina je, sudeći po do sada prikupljenim tragovima, delo profesionalca. Naime, policija ima video-snimak likvidacije, na kom se vidi kako mlađi muškarac, maskiran u starca sa štapom u ruci i šubarom na glavi, iz blizine puca Uskokoviću u lice.

- Napadač je nekoliko sati čekao sakriven da Zoran dođe kući i parkira auto. Uskoković ga nije ni primetio kad mu je prišao, jer je gledao u telefon. Na snimku se jasno vidi lice napadača, jer je iza Uskokovića bila upaljena lampa. U blizini je pronađen i otisak stopala u blatu, tako da je policija već na tragu osumnjičenom - podseća izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj je živeo ubijeni mladić kažu da se i dalje ne zna ko je počinio brutalno ubistvo.

- Ne znamo zašto je Zoki ubijen, kao ni zbog čega. Jako nam je žao, a prošla je već godina od kako ga nema. Njegova majka i očuh i dalje nose crninu šta će nesrećni ljudi. Tuga je to velika - kažu za Kurir žitelji zgrade na Kanarevom brdu i dodaju:

- Nadamo se da će ubica biti uhvaćen. On je bio dobar mladić, nije bio kriminalac, a ubijen je baš kao neki mafijaš.

Republika

Foto: Arhiva

Zoran Uskoković Skole

Inače, Uskoković mlađi sin je Zorana Uskokovića Skoleta, koji je ubijen u filmskoj poteri aprila 2000. godine na Vidikovcu, i to nedaleko od mesta na kom mu je likvidiran naslednik. Skoleta su navodno ubili pripadnici zemunskog klana, jer se u to vreme pronela priča da je on organizovao ubistvo Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental".

Zoranov očuh Siniša D. ranije je rekao za Kurir da on nije likvidiran jer je bio kriminalac.

- Zoran je dete koje je stvarno bilo van kriminala, van svega toga! Šta ima veze šta mu je otac bio kad ga se Zoran i ne seća. Pa ja sam s njim bio odmalena, odgajio sam ga - rekao je Siniša D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading