OGLASIO SE MATEJEV OTAC O NOVIM TVRDNJAMA NESTANKA: Evo šta kaže za opkladu i navodni skok u Savu

Autor:

Hronika

25.01.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, komentarišući izjavu privatnog detektiva Brace Zdravkovića da je mladić u Savu skočio zbog nekog izazova ili opklade, istakao je da su jedine relevatne informacije za njega one koje daje MUP Srbije.

OGLASIO SE MATEJEV OTAC O NOVIM TVRDNJAMA NESTANKA: Evo šta kaže za opkladu i navodni skok u Savu

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Da podsetimo, detektiv Braca Zdravković na svom kanalu Čudne priče na Jutjubu naveo je da ga je nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje s kojima se Matej druži.

- On kaže da ti momci jesu dobri, ali i živahni, s obzirom na to da idu u provod u stranu zemlju. Između ostalog, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne opklade da neko može učiniti nešto zbog nečega, u današnje vreme to se zove 'izazov'. Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta - rekao je Zdravković i nastavio:

Republika

Foto: Youtube/AGAMEMNON Production

 

- Onda recimo neki ponoćni triatlon, u smislu trčanja par kilometara, plivanje pa onda izađe na određeno mesto i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovde u pitanju bila triatlon opklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i po, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog opklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi je to poslao.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

 

Nenad Periš naveo je za Kurir da ne komentariše pojedinačna mišljenja i opservacije.

- Za mene relevatne informacije su samo one službene objavljene od strane MUP Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje. Novih značajnijih informacija, nažalost, nema - rekao je Periš za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading