"OTAC OCU"! Potresna slika Igora Jurića i Nenada Periša! ZAGRLJAJ KOJI GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.01.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio je na svojim profilima na društvenim mrežama sliku na kojoj su Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, i on.

"OTAC OCU"! Potresna slika Igora Jurića i Nenada Periša! ZAGRLJAJ KOJI GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI! (FOTO)

Foto: Printskrin

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio je na svojim profilima na društvenim mrežama sliku na kojoj su Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, i on.

 

On je objavio fotografiju uz opis: "Otac ocu. Nenad Periš, otac Mateja Periša".

 

Ova fotografija nastala je u trenutku dok se traga za nesrećnim Splićaninom Matejem Perišem, kome se gubi svaki trag u noći između 30. i 31. decembra.

Podsetimo, Tijana Jurić, ćerka Igora Jurića bila je petnaestogodišnja devojčica iz Subotice. Oteta je i ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmoka.

Podsetimo, Matej Periš je nestao 31. decembra kada je iz čista mira izleteo iz beogradskog kluba "Gotik". On je jedno vreme trčao po Beogradu, što su snimile sigurnosne kamere, pa se onda vratio kod reke, gde se krio jedno vreme pa je zatim, kako se sumnja, ušao u vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Stojan

06.01.2022 13:15

Sta se sad taj Igor Juric petlja. Kakve veze ima nestanak mladica sa stradanjem njegove cerke. Totalno drugacija situacija i okolnosti a i godine.

Odgovori 5 87
zora

06.01.2022 13:40

@Stojan - Radi se o coveku koji je osnovao fondaciju o nestanku dece a taj decko je nestao koliko ja citam.

Odgovori 95 1
Jasmina

07.01.2022 01:34

Stojane Igor se suoseca sa svim roditeljima koji izgube dete na bilo koji nacin jer i on je izgubio dete nebitno na koji nacin nestana onako ili ovako bol je ista za roditelje

Odgovori 63 4
Jovo

07.01.2022 10:05

Ovo je već prevazišlo sve pristojnosti da ova protuva i kriminalac koristi ovog čoveka i njegovu situaciju za ličnu promociju.. sram da te bude Juriću...

Odgovori 2 81