UHAPŠEN PROFESOR IZ LEBANA: Zlostavljao učenicu dve godine?!

Autor: Informer, Republika

Hronika

22.12.2017

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik biologije u OŠ "Radovan Kovačević" iz Lebana Miroslav M. (52) uhapšen je pod sumnjom da je dve godine imao seks sa svojom bivšom učenicom A.V. (16). Devojčica koja sada ide u gimnaziju u Lebanu optužila ga je da ju je silovao dve godine i sve vreme pretio snimcima seksa ako ga prijavi policiji. Nastavnik poriče sve optužbe i tvrdi da nema ništa s njom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Devojčica rekla da ju je profesor zlostavljao dve godine

Ipak, profesor je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, pošto postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom jer je navodno imao seksualne odnose sa devojčicom kada je imala 14 godina. Policija sada utvrđuje da li je A.V. dobrovoljno imala seks sa svojim nastavnikom ili je u pitanju bilo silovanje.

Devojčica je zajedno sa svojim roditeljima 19. decembra prijavila slučaj koji se dogodio pre nekoliko meseci, a istraga radi na radi na rasvetljavanju okolnosti.

- A.V. je roditeljima ispričala da ju je dve godine prisiljavao na seks bivši nastavnik koji predaje biologiju. Devojčica je rekla kako je bila ucenjena. Prema njenim rečima Miroslav M. joj je pretio da ima njene kompromitujuće fotografije i snimke koje će objaviti na društvenim mrežama i da nikako ne sme da slučaj prijavljuje policiji - kaže izvor ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading