ŠOKANTNO! Otkriveno kako je skončao muškarac koji je pronađem u lokvi krvi u automobilu u Blacu! I KUĆA MU BILA SVA KRVAVA!

Autor:

Hronika

15.12.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, muškarac V. K. (51) iz sela nadomak Blaca koji je u utorak uveče pronađen u kolima u jednoj od sporednih ulica, preminuo je usled pucanja aorte, potvrđeno je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

ŠOKANTNO! Otkriveno kako je skončao muškarac koji je pronađem u lokvi krvi u automobilu u  Blacu! I KUĆA MU BILA SVA KRVAVA!

Foto: pexels.com

Kako se saznaje, tragovi krvi pronađeni su i u kući V. K. te se sumnja da je muškarac krenuo ka Domu zdravlja da potraži pomoć, ali da je preminuo u svojim kolima i da zbog toga ima tragova krvi i u kolima u kojima je pronađen.

Preminuli muškarac je živeo sam i od ranije je imao zdravstvenih problema.

Prema informacijama, porodica preminulog ne sumnja da je reč o nasilnoj smrti, te nije naložena obdukcija.

Podsećanja radi, sinoć nešto pre 20 sati V. K. pronađen je u kolima. Iako je sedeo na vozačevom sedištu, deo tela mu je bio na suvozačevom, a ispod glave bilo je krvi.

Odmah je obaveštena hitna služba Doma zdravlja u Blacu, koja je izašla na teren, ali je V.K. već bio mrtav kada je pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading