HAPŠENJE NA GRADINI: Bugarskom državljaninu pronađeni pištolj i kokain

Autor:

Hronika

12.12.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije i PU u Pirotu, u saradnji sa Upravom carina, uhapsili su bugarskog državljanina I. S. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

HAPŠENJE NA GRADINI: Bugarskom državljaninu pronađeni pištolj i kokain

Foto: MUP Srbije

Policijski službenici su na Graničnom prelazu Gradina, na ulazu u Republiku Srbiju, prilikom pregleda automobila „audi A8“ kojim je upravljao osumnjičeni, u naslonu zadnjeg sedišta pronašli pištolj CZ sa 14 metaka, kao i dva metka u naslonu za ruke pored sedišta. U ličnoj torbici osumnjičenog pronađena je manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je kokain. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

13.12.2021 08:44

Zaboravio papire na klaviru kad je cepao drva. Doneće on, sve će biti u redu.