BATINAŠ SA PROTESTA BIO U VEZI SA PEVAČICOM: Bije ljude zbog Rio Tinta, a ne zna gde je Loznica

Autor:

Hronika

12.12.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je u subotu uveče instruktora fitnesa Srđana Nikčevića i profesora Milana Pašanskog, koji se sumnjiče da su tokom blokade auto-puta kod Sava centra isprebijali vozača koji je želeo da prođe automobilom u momentu kada je okupljanje već praktično bilo završeno.

BATINAŠ SA PROTESTA BIO U VEZI SA PEVAČICOM: Bije ljude zbog Rio Tinta, a ne zna gde je Loznica

Foto: Printscreen

- Nikčević, navodni borac za ekologiju i protiv Rio Tinta u Srbiji, kada je priveden, na mapi nije znao ni da pokaže Loznicu, za čije se stanovnike navodno bori - rekli su Srpskom telegrafu izvori iz policije.

Nikčević je pre sedam godina medijima priznao da je ušao u vezu sa pevačicom Minom Kostić samo kako bi stekao popularnost i skrenuo pažnju medija, mada je bio 14 godina mlađi od nje. Tada je ispričao da je s porodicom izbegao iz Slovenije u Srbiju, da je dete razvedenih roditelja koga je otac maltretirao, majka mu je bila alkoholičarka, da je završio u domu i da je čak mislio da se ubije.

Foto: Printscreen/Facebook

Srđan Nikčević

Požalio se i da se trudio da bude dete za primer, ali da je to njegovom ocu smetalo (!), pa ga je maltretirao fizički i psihički i na njemu iskaljivao bes. Kada mu je dozlogrdilo, oca je prijavio policiji i odbio da mu se vrati.

Inače, ovaj instruktor fitnesa se na svojoj Fejsbuk stranici hvali nabildovanim mišićima, muti šejkove koji mu daju snagu i diže tegove.

Nikčević i Pašanski su bili najagresivniji nasilnici. Sve se dogodilo kada je saobraćaj na auto-putu već počeo da se ponovo uspostavlja. Razularena grupa ustremila se na nesrećnog čoveka iz plavog renoa jer je navodno probao kolima da zakači nekog od njih (što nije tačno, kako se vidi na snimcima). Nekolicina je čoveka u pedesetim godinama na silu izvukla iz vozila i počela da bije.

Tukli su ga pesnicama, ali im to nije bilo dovoljno, pa su ga oborili na asfalt i šutirali. Kada se vratio u kola, mladić u crvenoj jakni (ispostavilo se da se radi o Nikčeviću, se zaleteo i nogama polomio staklo sa vozačeve strane, a onda je Pašanski drvenim transparentom više puta udario vozača u automobilu. Kako je u jednom trenutku delovalo, batinaši su bili spremni da nesrećnika linčuju nasred auto-puta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

12.12.2021 18:35

Proterajte tu dzukelu u Crnu i goru.Zasto se pravi smetliste od Srbije?

Odgovori 11 1
Dragan

13.12.2021 06:05

Zbog ovakvih idiota kao pedesetogodišnjak u autu držim pištolj, ratni trofej i Boga molim da marva nabasa na mene, mrzi mi se sa ološem raspravljati

Odgovori 11 2