STROGO ČUVANA TAJNA! Darka Eleza u zatvoru posećivao tužilac, TEMA JE BILA DIJANA HRKALOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

09.12.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darka Eleza, koji je pristao na sporazum o priznanju krivice i u BiH je osuđen na 15 godina zatvora, tri puta je obišao zamenik tužioca za organizovani kriminal iz Srbije.

STROGO ČUVANA TAJNA! Darka Eleza u zatvoru posećivao tužilac, TEMA JE BILA DIJANA HRKALOVIĆ!

Foto: Youtube/Instagram

Darko Elez i Dijana Hrkalović

Elez, koji je jedan od najbližih saradnika Kavačkog klana, kao kriminalne grupe koju je u Beogradu predvodio Veljko Belivuk, odlučio je da progovori o kriminalnim radnjama!

Eleza je u zatvoru u tri navrata posetio zamenik tužioca za organizovani kriminal iz Srbije, a navodno je tema bila i Dijana Hrkalović. Ovo je, prema pisanju Kurira, državna tajna.

- Elez je, sudeći po onome što je otkrio i njegov advokat, a to je da je čak tri puta imao posete zamenika srpskog tužioca za organizovani kriminal, odlučio da progovori o svim zločinima zloglasnog klana. Poznato je da su on i Veljko Belivuk bili ispostave kavačkog klana u Srbiji, ali i da operativne informacije njegovo ime dovode u vezu sa nekoliko zločina koji još uvek nisu rešeni, pre svega sa likvidacijom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića - ističe izvor.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube, Starsport

Darko Elez i Veljko Belivuk su blisko sarađivali

Prema rečima sagovornika, od Elezovog iskaza, mogla bi da zavisi sudbina bivše državne sekretarke u MUP.

- O značaju njegovog iskaza svedoči i to da su on i tužilac iz Srbije razgovarali nasamo i da je sadržina razgovora koji nose oznaku tajnosti poznata samo njima - istakao je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hercegov grad

09.12.2021 09:38

Ovo nesta ko Ptijic ,napise izjavu i pritvorenih posle obecanja odredjenih privilegija,potpise?Tako je islo i sa Zvezdanom Jovanovic da prizna ubistvo Djindjica!

Rr

09.12.2021 14:48

Za ubistvo ovoga advokata treba je objesiti na sred Beograda!