NAJSUROVIJI SERIJSKI UBICA SA NAŠIH PROSTORA USKORO NA SLOBODI!? Marinko Magda podneo zahtev za uslovni otpust iz zatvora! NEĆE VALJDA!

Autor:

Hronika

07.12.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Magda, najpoznatiji serijski ubica iz Srbije, posle 27 godina iza rešetaka mogao bi da bude pušten iz zatvora u Segedinu.

NAJSUROVIJI SERIJSKI UBICA SA NAŠIH PROSTORA USKORO NA SLOBODI!? Marinko Magda podneo zahtev za uslovni otpust iz zatvora! NEĆE VALJDA!

Foto: youtube.com/Hír TV

Njegov branilac, advokat Slavko Petrić, u avgustu je podneo molbu za uslovni otpust posle odslužene dve trećine kazne, ali odluka još nije doneta.

Međutim, pošto je presudu suda u Mađarskoj, po kojoj je Marinko Magda za nekoliko ubistava osuđen na doživotni zatvor, prihvatio sud u Srbiji i zamenio je kaznom od 40 godina, molba je podneta Višem sudu u Subotici.

Njegov advokat, kako Kurir saznaje, u molbi za uslovno puštanje na slobodu naveo je da su se za to stekli uslovi, jer je odslužio dve trećine kazne.

- Da li je Magda posle 27 godina i 10 meseci provedenih iza rešetaka spreman da bude pušten na slobodu, najviše zavisi od mišljenja nadležnih u segedinskom zatvoru Čilag, da li se on tokom tih godina resocijalizovao i kakvo je njegovo ponašanje - objašnjava sagovornik.

Magda je proglašen krivim za četiri ubistva - Antala Horvata i njegove supruge Rozalije, Dragutina Kujundžića i Edite Nemet. Istovremeno sa postupkom pred mađarskim sudom, protiv Magde je u Subotici vođen postupak zbog više ubistava i razbojništava.

Zajedničkim radom srpske i mađarske policije došlo se do informacija da su Magda i njegovi saučesnici odgovorni za čak 13 ubistava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

07.12.2021 10:38

A sta ako bude ziveo120godina dve trećine su 80.zar ne.... Strpite se, a ako ga madjarska pusti luda dogovor ne vredi mora odkežati 40god.kod nas.