REŠENO JOŠ JEDNO UBISTVO! Rasvetljena likvidacija Gorana Stavrića!

Autor: Republika

Hronika

10.03.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Likvidacija Gorana Stavrića, narko-bosa poreklom iz Srbije, koji je ubijen 2014. godine u Peruu, rasvetljena je, a prema poternici iz Perua u Boliviji je uhapšen Dijego Ribera Landivar, osumnjičen da je pucao u Srbina.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube
Goran Stavrić

Kako prenosi portal Eldeber, Landivar je gotovo sedam godina bio u bekstvu, a za njim je bila raspisana crvena Interpolova poternica.

- Ubistvo Stavrića je navodno naručila kolumbijska mafija jer je pošiljka kokaina za koju je Stavrić bio zadužen zaplenjena, pa je ostao dužan 200.000 dolara. Zločin je bio planiran, a Stavrića su mesecima pratili i likvidirali u Mekdonaldsu dok je sedeo sa drugom - pisali su mediji u vreme zločina.

Landivar je lociran u naselju El Šalouz i odmah je proverom u Interpolu utvrđeno da za njim postoji raspisan nalog za hapšenje i ekstradiciju zbog ubistva u Peruu, piše portal.

Prema pisanju Eldebera, nakon Stavrićevog ubistva, u znak odmazde, otet je rođeni brat Dijega Landivara i 50 dana je držan u zatočeništvu.

- Otmičari su bili deo iste bande koju su činili Srbi i Kolumbijci, a koja se svetila za smrt Stavrića - podseća Eldeber.

Navodno, Stavrić je radio za grupu plaćenog ubice Marinka Magde. U zatvoru u Mađarskoj je proveo 13 godina, a robijao je i u Srbiji iz koje je pobegao 2007. godine. Utočište je našao u Južnoj Americi, najpre u Brazilu, a potom i u Peruu u kome je nastradao.

Kako su mediji pisali, u Limi ga je identifikovala sestra na osnovu tetovaže zmaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading