UBILA DEVIZNU PENZIONERKU, ISEKLA JE I ZAPALILA! Šokantna odbrana ćerke političara: NISAM POČINILA SVIREP ZLOČIN!

Autor:

Hronika

30.11.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Jeleni Špagović (27), optuženoj za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (81) u junu 2019. godine u Zemunu nastavljeno je danas svedočenjem rođene tetke optužene.

UBILA DEVIZNU PENZIONERKU, ISEKLA JE I ZAPALILA! Šokantna odbrana ćerke političara: NISAM POČINILA SVIREP ZLOČIN!

Foto: facebook.com/Jelena Špagović/Majda Garović/pixabay.com

Iako je sudija obavestila Zoricu Mihajlović da nije obavezna da svedoči budući da je u srodstvu sa optuženom, svedok je ispričala da je poznavala pokojnu staricu, ali da nema nikakva saznanja o zločinu. 

Mihajlović je rekla da joj nije poznato ni da se njena bratanica zaduživala kod ubijene.

- Znala sam da Jelena radi u dobroj firmi i da joj je muz posle razvoda plaćao stan za nju i dete - rekla je svedok.

U svom iskazu Mihajlović je žrtvu nazvala " baka Majda" kazavši da je poznavala ne zbog Jelene nego zbog svoje rođene sestre.

- Moja sestra i moja bratanica Jelena su bile udate za braću blizance i ja sam u prolazu viđala baka Majdu kad bih dolazila kod sestre u dvorište pored Garovića - ispričala je tetka ubice.

Foto: facebook.com/Majda Garovic

 

Špagovićeva inače ćerka političara Saše Dujovića koji se ubio sredinom ove godine, prema rečima upućenih zbog zločina ćerke, sa braniocem pokušava da dokaže da nije počinila svirepo ubistvo iz koristoljublja iako je priznala da je kuhinjskim posudjem usmrtila ženu kojoj je dugovala novac.

Priznala je i da je ukrala nakit od nje i da je zapalila u kontejneru u vikend naselju Krčedin, kada je dovezla telo zene iz Zemuna gde je ubila. 

Nakon saslušanja svedoka sudsko veće odlučilo je da prekine pretres da bi se do narednog optužena i njena odbrana upoznali sa tek pristiglim nalazom sudsko medicinskog veštačenja Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

- Odbrana će pokušati da ospori da je Jelena iz koristoljublja ubila bivšu komšinicu kao i da nije teško ubistvo počinila na svirep način - otkriva izvor Republike.

Nastavak suđenja zakazan je za 25. januar naredne godine. 

Brat tražio dozvolu da poseti Jelenu u zatvoru

Rođeni brat  Špagovićeve Momčilo Dujović prisustvovao je današnjem pretresu, a ni on ni njegova tetka nisu se ni javili optuženoj.

Međutim, iz nekog razloga brat je trazio na kraju ročišta da mu sudija dozvoli da posle dve i po godine poseti Jelenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading