OTVORILA VRATA JER JE MISLILA DA MU TREBA POMOĆ, A ON JE ZASKOČIO! Dva dana posle pljačke u Balkanskoj žena i dalje u šoku! OSTALA BEZ GLASA!

Autor: Republika

Hronika

26.11.2021

16:33

Dva dana nakon pljačke trafike u Balkaskoj ulici, radnica kojoj je muškarac vitlao ogromnim nožem ispred lica i dalje je u šoku zbog napada, zbog kog je gotovo izgubila glas.

OTVORILA VRATA JER JE MISLILA DA MU TREBA POMOĆ, A ON JE ZASKOČIO! Dva dana posle pljačke u Balkanskoj žena i dalje u šoku! OSTALA BEZ GLASA!

prinskrin

Podsetimo, u sredu je oko 21 čas u trafiku u Balkanskoj ulici broj 36 upao napadač naoružan velikim nožem i opljačkao radnicu, a snimak brutalne krađe pojavio se i na društvemim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Iako je u ulici bilo puno prolaznika, napadača to nije sprečilo da pokuca na vrata prodavnice, koja su bila zaključana, i da odmah s vrata poviče "pljačka, pljačka" i napadne ženu koja se zatekla u prodavnici.

 

- Trafiku je otvorio M. N. pre nekih pet, šest meseci, a to veče je njegova majka bila uradnji, pomagala je - započeo je priču za "Blic" vlasnik jednog od susednih lokala u Balkanskoj ulici i prijatelj mladića i njegove majke:

- Zaključala je vrata, a kad je kucnuo pomislila je da možda nekome treba pomoć, da pita za ulicu, da je neko od drugara njenog sina ili supruga, nije joj ni nakraj pameti bilo da mladić nosi nož i da će da je napadne. Kroz ulicu je prolazilo dosta ljudi.

Prema njegovim rečima, a i kao što je snimak kamere iz objekta pokazao, muškarac je odmah narsnuo na S. N.

- Kako je ušao, krenuo je nožem na nju, a stajao je na vratima, ona je samo želela da pobegne, ali nije mogla, uhvatio je. Borila se s njim, gurali su se, mada se i vidi, ona se saginje, htela je da se provuče ispod ruke, da pobegne - priča sagovornik i objašnjava:

Kako kaže, prijateljica mu je ispričala da joj nije bila namera da ga spreči da je opljačka, već samo da sačuva glavu.

- Ma kakve pare u takvoj situaciji - kaže.

Kada je pokupio sve što je bilo u kasi, lopov je pobegao.

- Ona je bacila na pult pare i samo je čučnula - navodi i dodaje da napadaču nije videla lice, jer je nosio masku, a na glavi je imao kapuljaču.

Žena je, kako kaže, pretrpela neverovatan šok.

- Dva dana smo na vezi, čujemo se, a ona je od tog straha praktično izgubila glas, ne može da govori, šapuće jedva. Nije dobro... Veliki je stres preživela - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, iako je prolaznika bilo, a žena je glasno vikala, borila se s napadačem i dozivala pomoć, niko joj nije pritekao u pomoć.

Komentari (0)

Loading