VELJINI PAJTOSI PRED TUŽIOCEM: Završeno saslušanje, ČULA SE SAMO JEDNA REČENICA

Autor: Republika

Hronika

18.11.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tužilaštvu za organizovani kriminal na saslušanje je izvedeno četvoro pripadnika klana Veljka Belivuka koji se sumnjiče da su brutalno ubili Nikolu Mitića u oktobru prošle godine u Ritopeku. .

VELJINI PAJTOSI PRED TUŽIOCEM: Završeno saslušanje, ČULA SE SAMO JEDNA REČENICA

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Nikole Mitića u oktobru prošle godine u Beogradu, danas su se na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal branili ćutanjem.

Kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanje su iz pritvora u kom su od februara ove godine dovedeni Miloš Budimir, Vladimir Grek, Srđan Lalić kao i Dejan Tešić.

- Proširenjem istrage za ubistvo Matića, obuhvaćeni su i Belivuk i Miljković, kao i Vlade Draganić, ali će oni biti saslušani naknadno, 1. decembra - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika četvorica osumnjičenih, među kojima je i IT stručnjak Lalić, ponovilo je istu rečenicu.

- Nisam kriv, u nastavku postupka braniću se ćutanjem - navodi on.

Krivičnom prijavom, podsetimo, obuhvaćen je i Senad Rešović koji je saslušan pre oko mesec dana, kao i Bojan Hrvatin koji je odlučio da progovori i prizna sva krvičina dela Belivukovog klana, u zamenu za blažu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andrijana

19.11.2021 23:18

Ma kakvi, ti kriv! Lazu slike! Nisi to bio ti, nego neki cobanin iz CRNE Gore koji je klao "brave", po Ritopeku, a lici na tebe. Ti si "ponos"Crne Gore, "uzdanica"Vladike Radeta , kao i ostali ucesnici oko Kotora, Pljevalja i drugih gradova ove drzave, a svi nastanjeni u Beogradu i po Evropi..Ma ko ce vise od vas da proslavi Crnu Goru u svetu pod Milovom upravom? Niko! Vama treba preki sud da sudi sta ste uradili i zrtvama i narodu i drzavi i svemu sto se zove crnogorsko.