MISTERIOZNI LEŠ MLADIĆA IZVUČEN IZ SAVE: Zaklan i bačen u reku - utvrđuje se identitet!

Autor:

Hronika

13.11.2021

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo još uvek nepoznatog mladića izvučeno je iz reke Save na Makišu u Beogradu, a na vratu pokojnog bili su vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se sumnja da je on zaklan pa bačen u vodu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Beživotno telo muškarca starosti oko 30 godina pronađeno je u četvrtak oko 11 časova u reci Savi na Makišu. Kako se sumnja, on je ubijen tako što mu je prerezan grkljan i potom je bačen u reku.

Identitet nastradalog momka još nije utvrđen, a kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, beživotno telo u vodi se najverovatnije nalazilo nekoliko dana.

- Po svemu sudeći, muškarac koji nema više od 30 godina, u Savi je plutao oko pet dana, zbog čega je njegovo lice bilo neprepoznatljivo. Daljom istragom utvrdiće se da li je ubijen oštrim predmetom, odnosno nožem ili ga je neko udavio žicom - rekao je izvor blizak istrazi.

Kako su za naš list ispričali zaposleni koji rade na izgradnji obližnjeg splava, u mulju i prljavštini tog jutra uočili su leš.

- Dok sam pravio pauzu od posla, u đubretu koji pluta po Savi, primetio sam nešto čudno i pozvao kolege da vidim da li i oni primećuju isto što i ja. Kad smo se približili, shvatili smo da je to upravo ono što sam i mislio, beživotno telo muškarca. Bio je prekriven muljem i prljavštinom, nije imao majicu na sebi. Glava mu je bila naduvena i s jedne strane potpuno smrskana, dok su se na vratu jasno videli tragovi od žice ili noža. Prizor je bio užasan - ispričao je jedan od ovih radnika za Srpski telegraf.

Leš nanela reka

Policija ne isključuje mogućnost da je ovaj mladić ubijen i bačen u vodu daleko od Makiša, te da ga je reka nanela baš u ovaj kraj. Mladić je na sebi imao samo pantalone, bio je bosonog i go do pojasa.

Takođe, on dodaje da su telo odmah izvukli na obalu i pozvali nadležne organe.

- Policijske patrole i forenzičari bili su na terenu nekoliko sati. Tek nakon detaljne istrage i prikupljanja tragova na obali telo je odneto na obdukciju - rekao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading