SINOVI UBICE ĐOKIĆA IMAJU ALIBI? Sumnja se da su Milan i Stefan OVAKO proveli noć tokom koje je izvršen zločin!

Autor:

Hronika

24.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinovi Gorana Džonića, Milan i Stefan, navodno imaju alibi za noć kada je ubijena porodica Đokić.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Milan i Stefan Džonić

Naime, kobne noći kada je ubijena porodica Đokić oni su navodno radili te nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu.

- Stefan Džonić koji je pripadnik Vojske Srbije je u noći između 26. i 27. septembra bio u kopnenoj zoni bezbednosti, a drugi sin Milan Džonić koji je vatrogasac bio je u smeni na poslu. Oni su uhapšeni da bi se proverilo da li su na neki način bili upoznati sa time šta je njihov otac uradio - kaže dobro obavešten izvor.

Na imanju Stefana Džonića u Moravcu, podsetimo, pre nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se veruje da je pripadalo ubijenoj porodici Đokić. Veći deo novca je bio zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u njegovoj kući, u usisivaču.

Obojica sinova su, navodno prošla poligraf u prvom krugu nakon ubistva Đokića, ali zbog težine dela potrebno je pouzdano proveriti imaju li neku vezu sa zločinom.

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić i porodica Đokić

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, ubijeni su 26. septembra neposredno nakon ponoći kada su se vraćali kolima kući iz Moravca, gde su proveli dan kod Goranove majke, do Aleksinca gde su živeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
realno

24.10.2021 15:18

Umesani su garant. Zato su se i potrudili za alibi. Bas obojica bili tu noc na duznosti? Ma, ajde ...