EVO KOLIKO JE NOVCA GORAN DŽONIĆ OTEO UBIJENIM ĐOKIĆIMA! Pare ga i odale! NAPRAVIO POČETNIČKU GREŠKU!

Autor:

Hronika

21.10.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica porodice Đokić bio je surov kada je ubijao Gorana, Gordanu i Lidiju, a kukavički se poneo kada mu je policija zakucala na vrata, pa je pokušao da svali monstruozno ubistvo na rođenog sina.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen, Profimedia

Ubica Goran Džonić novac je zakopao u dvorištu svoga sina

 

Hladnokrvni monstrum Goran Džonić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac, saznaju mediji.

Kurir saznaje da je ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo 43.000 evra. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, novac je zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin, potvrdio je Kurirov izvor.

Monstrum je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Inače, monstruozni zločin spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa...

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

21.10.2021 21:50

Tako je Kako je

Odgovori 6 12