OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: Bivši vatrogasac i Goranov brat! ŽIVEO U KOMŠILUKU (FOTO)

Autor:

Hronika

21.10.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubistvo porodice Đokić kako se saznaje osumnjičen je i uhapšen Goran. DŽ. (59) i živeo je u Moravcu samo četiri kuće od porodice Đokić.

Republika

Foto: facebook

G. DŽ.

Za ubistvo tročlane porodice uhapšen je brat od tetke Gorana Đokića. Rođaka porodice Đokić Verica kaže da ne može da veruje da je on ubio porodicu.

Goran Dž. je brat od tetke Gorana Đokića! Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice. Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji.

Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu. G.DŽ. je, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako piše Blic, osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading