SINOVI I SUPRUGA UBICE ĐOKIĆA ZBOG NJEGOVIH OPTUŽBI MORALI NA POLIGRAF! Evo šta je pokazalo ispitivanje! ŽENA SAMO ŠTO MU NIJE UMRLA KAD JE ČULA ŠTA JE URADIO!

Autor:

Hronika

21.10.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, ubica porodice Đokić koji je sinoć uhapšen, pokušao je da zločin svali na svoje sinove, ali nesrećni mladići, kao i njegova supruga prošli su poligrafsko ispitivanje koje je pokazalo da nikakve veze sa likvidacijom ove porodice nemaju niti su šta o njemu znali.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Porodica Gorana Džonića nije znala ništa o ubistvu Đokića

Naime, Džonić je kad je policija došla da ga hapsi rekao da nema ništa sa likvidacijom svojih rođaka i odmah u taj kontekst je ubacio svoje sinove.

Podsećamo, jedan radi kao vatrogasac, a drugi u Vojsci Srbije.

Mladići su odvedeni odmah na poligraf kao i njegova supruga.

Kako saznajemo, svo troje je frapirala vest da im je otac odnosno suprug ubio celu porodicu Đokić.

Džonićeva supruga naročito se uzrujala kad je čula da je on zločin pokušao da pripiše sinovima.

Goran Džonić (52) je osumnjičen da je kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na žutim skuteru. Naime, sumnja se da je kobnog 26. septembra, Džonić oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake Đokiće.

Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji on ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dado

22.10.2021 04:20

Gde su sad oni pametni sto su davali izjave bilo ih ovoliko onoliko profesijonalci pratili ga mesecima znali mu navike itd a ono rodjo uradio sam!Jel ih sramota a i vas lupetanja?

Odgovori 13 18