UBICA ĐOKIĆA POKUŠAO DA ZLOČIN SVALI NA ROĐENO DETE! Šest meseci planirao ubistvo, SEF SA NOVCEM pikirao dok je prao auto!

Autor: Republika

Hronika

21.10.2021

21:38

Policija je uhapsila brata od tetke Gorana Đokića Gorana Džonića i on je osumnjičen da je ubio tročlanu porodicu iz Aleksinca.

facebook

Goran Džinič pokušao sina da uvali u probleme

 

Kada je policija došla po Gorana Džonića prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

On je monstruozni zločin pripremao više od šest meseci poput profesionalca, pratio im kretanja, a sef sa novcem locirao je dok im je prao automobil.

Zatim je osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa u jami.

- Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovalo u monstruoznom ubistvu porodice Đokić - naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Komentari (0)

Loading