UBICA ĐOKIĆA U KRVAVI POHOD KRENUO NA SKUTERU! Gorana naterao da gleda kako mu ubija ženu i ćerku! NEVIĐENA SVIREPOST!

Autor: Republika

Hronika

21.10.2021

21:46

Goran Džonić (52) kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo je na skuteru.

facebook

Goran Džonić je hladnokrvno pobio rođake

 

Džonić, inače brat od tetke Gorana Đokića, uhapšen je danas zbog ubistva Đokića.

Kako saznaje Blic, kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

Kako pišu mediji, ubistvo je počinio na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju svog brata od tetke Gorana.

Nakon što ih je ubio, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, Džonić ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga, njihov automobil odvezao je 10-ak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

Podsetimo, ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Goran je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Komentari (2)

Loading
Srbin

22.10.2021 10:50

Ipak je policajac ubica. Biće da su neke kolege pokušale da ga zaštite, zato je i bilo potrebno toliko vremena do otkrića. U policiji se, za poslednjih deset godina, zaposlio veliki broj nečasnih, ali i osvedočeni kriminalci i psihopate. Istu "tehniku" su primenjivali isti vlastodršci u vreme njihovog tadašnjeg vođe Miloševića. I naravno da onda ne treba da se čudimo šniclama i ćevapima od ljudskog mesa, likvidacijama celih porodica, advokata Cvijana, Obradovića, pevačice iz Borče, inspektora Jovića ili Olivera Ivanovića.

Minimax

23.10.2021 14:18

Ubicama treba kljestima kidati meso sve do smrti.Sotone ne treba da zive