BOGINJA LAŽNIH USANA ZAVRŠILA SAMO OSNOVNU ŠKOLU: Unakažene žene morale da ćute jer im je SLALA KRIMINALCE NA KUĆU!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

06:30

Lažnom estetskom hirurgu Olgici Lončar (47), poznatijoj kao Boginja lažnih usana preti do tri godine zatvora zbog nestručnih medicinskih zahvata kojima je ojadila svoje pacijente. Ona je uhapšena pre dva dana, a intervencije je radila bez ikakve stručne kvalifikacije.

printscreen/instagram

Olgici preti tri godine robije

Kako Srpski telegraf saznaje, Olgica Lončar je po zanimanju konobarica i završila je samo osam razreda osnovne škole. Koliko je bila nesavesna i koliko joj zdravlje pacijenata nije bilo važno govori i činjenica da se ona nije zaustavila u svojim kriminalnim radnjama ni kada je u junu ove godine protiv nje podneta krivična prijava, već je nastavila po starom.

Iako nije upisana u registar lekarske komore, Lončareva je putem instagram naloga "Solotubeleza" nudila usluge izbeljivanja zuba, ruskih usana, tretmana hijaluronom. Osim što je unakazila pacijente, držala je i kurseve koji su papreno koštali.

- Njene obuke koštaju po regiji 1.500 evra, a nakon toga ti izda diplomu da možeš da radiš. Shvatate li koliko je ljudi prošlo tu njenu obuku i koliko njih u ovom trenutku kasapi nedužne pacijente - kaže za naš list Olgičina pacijentkinja koja je želela da ostane anonimna.

Ani Korać unakazila usne

Olgica Lončar je starleti i rijaliti zvezdi Ani Korać uradila usne nalik na one koje imaju popularne brac lutke. Koraćeva se u početku dičila novim usnama i reklamirala je rad samozvane doktorke, dok nije primetila neželjene promene na svom licu u regiji usana.

- Ana je zbog komplikacija brzopotezno uklonila objave i fotografije rada kvazi doktorke Olgice i potražila pomoć estetskog stručnjaka sa licencom po preporuci da joj sredi usne dok ne bude kasno - kaže prijateljica starlete za Srpski telegraf.

Predsednica udruženja SESIAM Kristina Davidović tvrdi da je Lončareva kriminalac i osoba koja je sa osnovnom stručnom spremom sa neprijavljenim radnicima radila na crno u salonu i ugrožavala zdravlje svojih klijenata.

printscreen

Kristina Davidović

- Jedini motiv petnaestak nadrilekara, među kojima je prednjačila, bio je što više pacijenata i što više novca, a ukoliko se neki pacijent požali sledile bi pretnje i slanje kriminalaca na kućnu adresu. Dakle, u pitanju je jedna ozbiljna kriminalna grupa koju čine psihopatološki mozgovi spremni na laž, obmane i manipulacije - istakla je Davidovićeva.

Olgica se nadrilekarstvom bavila i u Hrvatskoj, međutim, njihova policija u tome joj je stala na put prošle nedelje kada su je priveli u Slavonskom Brodu. Nakon saslušanja je puštena, ali joj je zabranjen ulazak u naredna dva meseca. Bez obzira na sve, ona je iz Hrvatske ponela bočice hijalurona i botoksa u vrednosti od oko 6.000 evra, koje su joj na ulazu u Srbiju oduzete, kao i veća količina novca koju je imala u torbi, nezvanično blizu 48.000 evra.

Osumnjičena će danas biti saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo tražiti od suda da joj odredi pritvor.
 

Koga još čeka suđenje

Instagram/olgicamarkanovic

Olgica Markanović

- Olgica Markanović
sumnja se da je unakazila desetine žena koje su u trci za lepotom dobile ozbiljne i trajne dermatološke probleme sa kraterima na licu

youtube.com

Sava Knežević

- Sava Knežević
zajedno sa majkom izvodili estetske zahvate bez ikakve škole i tako osakatili sedam pacijentkinja

 

Komentari (0)

Loading