NOVI DETALJI BIZARNOG SLUČAJA U CENTRU GRADA! Supruga taksiste očajna: Bilo bi mi lakše da znam da je čovek već bio mrtav!

Autor:

Hronika

10.10.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga taksiste M. T.(66) koji je u subotu ujutru uhapšen pod sumnjom da je citroenom C5 udario i vukao čoveka čitav kilometar kroz centar Beograda u petak uveče iza ponoći, u prvim satima 9. oktobra, ispričala je kroz plač za Republika.rs da je njenog supruga policija podigla iz kreveta i da nije bio svestan da je prevukao ljudsko telo od Kanadske ambasade do Glavne pošte gde je zatečen leš.

Republika

Foto: Republika

Foto: Ilustracija

- Moj muž nije primetio ništa, nije imao pojma da je zakačio čoveka i da ga je vukao dugo kako policija tvrdi. On 50 godina vozi i nikad nikoga nije ni zakačio, a zamislite kako je njemu sada i svima nama u porodici kad znamo da taj čovek nije živ. Moj muž je bio šokiran kad mu je rečeno za šta se tereti nakon što ga je policija pitala je li radio prethodne noći, u petak na subotu. Rekao je da jeste od pola dvanaest do pet ujutru, kao i svakog vikenda. Očajna sam, a bilo bi mi lakše kad bih znala da li je taj čovek već mrtav ležao na ulici ili možda drogoran i pijan, i kako je moguće da se podvuče pod auto - kaže očajna I. T. za Republiku.

Ovaj bizaran slučaj zapanjio je i policiju i tužilaštvo, koji istražuju kako se sve to dogodilo, jer na taksi vozilu nema nikakvih oštećenja, a supruga taksiste kaže da je utvrđeno da se vozilo kretalo 48 km/h.

Pošto su priveli M. T. policajci su naložili i odvođenje njegovog automobila na veštačenje.

- Policajci su sa mojim suprugom, onako zbunjenim i zatečenim pregledali vozilo. Nisu mu dali ništa da pipne, a videli su da nema nikakvih tragova i oštećenja na kolima i odvezli su ih na pregled i veštačenje - ispričala je supruga taksiste koja kaže da nije ni spavala, ni jela od kada je čula za tragediju u kojoj se njen životni saputnik navodi kao vinovnik.

Inače, taksista M.T. bio je godinama član jednog od najbrojnih beogradskih udruženja, a nedavno je promenio firmu.

Osumnjičeni će uskoro biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a očekuje se i nalaz veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading