OVO SU SESTRICE KOJE JE SINOĆ U STANU U OBRENOVCU UBIO STRUJNI UDAR! Kum koji ih je mrtve našao kaže da se nisu kupale! LEŽALE JEDNA PORED DRUGE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre M.V. (7) i M.V. (5) nastradale su sinoć od strujnog udara u svom stanu u Obrenovcu dok im je majka bila na poslu, a mlađa sestra (3) spavala u krevetu.

Republika

Foto: printskrin

Devojčice koje je ubio strujin udar sa kumom koji ih je i pronašao

Mada se pojavila informacija da su devojčice stradale dok su se kupale, njihov kum Aleksandar Marinković, koji ih je i zatekao mrtve, ispričao je da to nije tačno.

Kako je naveo, sestrice su se najverovatnije igrale tušem u kupatilu i poprskale utičnicu u kojoj je bio priključen kabl veš mašine i tako izazvale strujni udar.

- Njihova majka, a moja kuma pozvala me je juče u 15.20 da odem do njenog stana jer su joj komšije javile za poplavu u njenom stanu. Ona je krenula bila, ali sedam kilometara pešači od posla do kuće, a inače, u rasadniku radi i po 12 sati. Odmah sam krenuo sa ženom, jer sam znao da ne može brzo stići - priča unesrećeni kum i nastavlja:

- Kako smo otključali vrata krenula je voda na nas... Taman smo pomislili da su devojčice napravile neki nered i krenuli smo da ih dozivamo, a onda smo došli do vrata kupatila i videli kako Mina i Mia leže na podu jedna pored druge. Nisam mogao da se saberem od šoka, ali me je žena trgla povicima, pa smo ih izneli u hodnik zgrade. Pokušali smo reanimaciju, ali nisu se pomerale.Bilo je prekasno... - objašnjava Aleksandar.


On kaže da je i Hitna pomoć sat i po vremena reanimirala nesrećne devojčice, ali nije im bilo spasa.

Treču devojčicu, priča kum ove porodice, našli su na krevetu kako spava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boka

03.10.2021 17:39

😭😭😭tuga do neba!!!

Odgovori 12 0